AKTUELNO

Glumica Milica Milša kada se pojavila na glumačkoj sceni važila je za jednu od najfatalnijih žena. Iako je u međuvremenu dodala višak kilograma i dalje važi za jednu od najlepših glumica, međutim nedavno je korigovala ishranu i uspela da skine višak.

Milica Milša je nedavno ispričala da je uspela da reguliše kilažu pomoću izbalansirane ishrane. Ona je izbacila dve vrste namirnica iz ishrane - one koje sadrže proste šećere i belo brašno. -Drastično sam smršala i to sam odmah primetila po haljinama - rekla je Milica i nastavila:

Foto: Instagram.com

- Sad nosim za dva konfekcijska broja manju garderobu! Krojačica je morala da mi sužava i haljine za snimanje, čak su mi i kaiševi veliki! Odlično se osećam, nisam pospana i imam energije.

Foto: Instagram.com

Doručak je uglavnom baziran na ovsenim kašama, jajima ili integralnim projicama. Za ručak jede junetinu ili teletinu sa povrćem.

- Važno mi je to što ne preskačem večeru. Tad jedem salatu ili palentu sa sirom, a dozvoljena mi je i integralna testenina. Imam i tri užine dnevno, tako da nikad nisam gladna. Slatkiša se ne odričem, jedem proteinski puding sa čija semenom ili zdravi čokoladni mus. Najteža mi je bila prva nedelja, ali sam istrajala. Hranim se zdravo već tri meseca - ispričala je tada Milica.

Autor: pink.rs