AKTUELNO

Ima se, može se!

Katarina Grujić stih u pesmi "Paranočan", koju je objavila pre nekoliko godina, platila je 7.000 evra, kao što u većini slučajeva koštaju cele pesme.

Ona o ovome do sada nije pričala, a mi smo od izvora saznali da je shvatila da joj treba poslednji deo kada je demo verziju pustila najbližima. Tada su joj svi rekli da pesmi nešto nedostaje, pa je ona pozvala autore i prenela utiske njenih prijatelja i porodice. Oni su joj rekli da će joj dodati još jedan deo, ali da to košta kao cela pesma.

Foto: TV Pink Printscreen

Grujićeva se razmišljala, ali kada je opet pesmu sa tim dodatnim stihom pustila ljudima koji su je već čuli, rekli su joj da je to to, i ona je odlučila da autorima dodatno plati traženu sumu. Da je ovaj potez urodio plodom, govori i činjenica da je to jedna od pesama koja je Kaćin najveći hit.

Pozvali smo pevačicu koja je potvrdila našu informaciju.

- Tačno je. Ne bih sad govorila o ciframa, ali da istina je da sam taj deo u pesmi platila kao celu pesmu, ali ne kajem se ni sekundu. Ta pesma je zajedno sa pesmom "Lutka" moja lična karta, i nešto po čemu me svi prepoznaju. Ovo samo govori da za dobre stvari treba izdvojiti i dobru cifru - rekla je Katarina za Kurir.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, pevačica je veliku popularnost stekla učešćem u "Zvezdama Granda". Nakon toga snimila je nekoliko singlova koji su postali hitovi, zatim je na red došao i album. Udata je za fudbalera Marka Gobeljića s kojim ima ćerku Katju. Grujićeva je nedavno objavila i novu pesmu sa kojom najavljuje novi album, koji će izaći ove godine.

Autor: Pink.rs