AKTUELNO

Ovo niste znali!

Pevačica Stojanka Novaković Stoja s vremena na vreme varira sa kilogramima, iako je redovno bila na dijetama.

Mnogi period iz 2004. godine, kada je objavljen njen album "Žena starija", a pevačica izgledala kao prava bomba.

Tada se spekulisalo da se podvrgla raznim operacijama, čak i da je rebra vadila, a ona je otkrila šta je zapravo radila da bi dovela svoju figuru do željenog izgleda.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ja sam uvek nešto vadila (smeh). Imala sam period jako težak tih godina. Meni je preko glave bilo komentara: "Jao, vidi Stoja debela, celulit. Jeste, gruva energija, ali treba malo da smrša". Ja se zaintaim kao svaka žena koja želi da bude ribetina. Dva puta dnevno sam trenirala. Jela sam pola viršle za ceo dan, ne znam odakle mi energije da ne padnem u nesvest. Pila sam ceđene narandže, to me je držalo. Plivanje, masaže - otkrila je Stoja u emisiji "Zvezde Granda Specijal" i dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Šest meseci sam bila posvećena samo sebi. Nisam nešto puno skinula kilograma, ali sam se smanjila u obimu. Nisam imala mišić, nego žile. Bilo mi je jako teško.

Inače, pevačica se nedavno operisala u Turskoj, gde je radila liposukciju u želji da se reši viška, ali joj se stanje tada pogoršalo.

Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam devet i po sati u veštačkoj komi - ispričala je Stoja.

Autor: Pink.rs