AKTUELNO

Rešetanje!

Pevačica Ivana Šašić, bivša učesnica rijalitja "Zadruga", oglasila se za Pink.rs, pa osula žestoku paljbu po Mioni Jovanović, ali nije štedela ni Nenada Aleksića Ša. Naime, ona se osvrnula na njihovu turbulentnu emotivnu vezu u "Eliti", te istakla da je ubeđena da Mioni ovo prija i da, kako kaže, juri samo kadrove.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Iskreno i žao mi Nenada i nije. Žao mi je što prolazi pakao i što mu ovo ništa dobro doneti neće. Neka mu je Bog u pomoći da normalan izađe. Sa druge strane mi nije žao iz razloga ako poznaje sebe i zna kakav je u ljubavnim odnosima, pogotovo na mestu gde jeste, zašto ponavlja greške? Meni to nije normalno - rekla je Ivana, pa se dodala:

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva

Očigledno je da je ovo Mioninih pet minuta slave na pogrešan način. Vidi se da joj sve ovo odgovara, kako prati kamere i kadrove. Mislim da će tako lepo iskoristiti Ša i šutnuti ga ladno da normalne glave on biti neće. O njenom ponašanju i hladnoći da i ne pričamo. Ona nema empatiju ni prema kome. Meni se ona ni malo ne dopada, ali ko zna šta će sve tu još dešavati - istakla je Ivana za Pink.rs

Autor: N.P.