AKTUELNO

Pevač Dino Merlin decenijama je jedan od najcenjenijih pevača sa naših prostora, ali retko kada otkriva detalje iz privatnog života.

Ono što je poznato je da Dino ima dvoje dece, ćerku Naidu i sina Hazmu, a jednom je napravio izuzetak i pričao o svojim naslednicima. Kako je tada rekao, najsrećniji je što je svoje naslednike nije vaspitao da budu bahati, već žive zdravim i pristojnim životom.

Foto: Promo

Važno je ostati čovek u onim najelementarnijim stvarima. Recimo, ja sam jako srećan zbog mog privatnog dela, jer nikad nećete pročitati da moj sin vozi "lambordžinija" ili nekog "ferarija", kako su bahati, da šmrču... Moja su deca pristojna, radna - rekao je Merlin, pa dodao:
Najveća sreća mi je kad dođe neki taksista i kaže: "Znam ja tvoje pesme i sve, al' što su ti deca skromna". E, to ti je najveće postignuće. Drago mi je što živimo jedan pristojan život i solidarni smo s ljudima - zaključio je pevač za "HRT".

Foto: Promo

Podsetimo, Dinov sin Hamza ima 30 godina, a ćerka Naida je šest godina starija. Posvećena je informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru. Završila je postdiplomske studije na Oksfordu.

Autor: pink.rs