AKTUELNO

Pop pevačica Goca Tržan godinama je na ratnoj nozi s Ivanom Marinkovićem, učesnikom "Elite" - bivšim suprugom, s kojim ima ćerku Lenu.

Ivan je mnogo puta do sada u rijalitiju javno blatio svoju bivšu suprugu i na njen račun izneo brojne optužbe, govorio o njihovoj intimi i drugim stvarima, te ne treba da čudi to što je Goca, kada se u našla u ringu u okviru jedne emisije, rekla da bi njega "oduvala".

Foto: Pink.rs

"Oduvala" bih bivšeg muža. Da mi se makne iz vidokruga. Već 13 godina trpim ozbiljno medijsko nasilje, zahvaljujući njemu, iako sam 13 godina razvedena od njega. Samo četiri godine smo bili u braku. On je, po rijalitima, zahvaljujući tome što sva što priča o meni, njemu su dali određeni novinari savet da ide i da blati i da priča kojekakve gluposti, da bi ušao u medije. Volela bih kada bi neko stavio njegovo ime i prezime, a da ne piše bivši muž Goce Tržan. Evo, neka piše otac deteta Miljane Kulić, ne znam, učesnik rijalitija, čovek koga je tukao Aca iz Amadeusa... Eto, to bih volela. To bi mi baš značilo - poručila je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs