AKTUELNO

Istaknuta srpska glumica i pevačica Jelena Gavrilović prošle jeseni verila se za svog dugogodišnjeg izabranika, a kako je danas otkrila u emisiji "Premijera - Vikend specijal", ima jasan plan kako bi njeno venčanje trebalo da izgleda.

Kako je rekla, imala je dovoljno vremena da sve to zamisli.

S obzirom da imam 41 godinu, imala sam vremena da napravim detaljan plan (smeh). Suštinski se ne menjaju stvari kada su ljudi pravi, ali lep je osećaj, lepo je... Ja to zovem rezervacija! Pomalo sam tradicionalista. Papir ništa ne znači, ne može da ti odredi da li ćeš biti srećan, ali taj neki osećaj tog pripadanja ili gospodarice prstena, meni je interesantan. Lepo se osećam, to je najvažnije - priznala je Jelena i dodala:
Nikakav prsten, ništa ti ne znači ako to nije ono za čim žudiš, ako to nije osoba sa kojom želiš da provedeš ceo život. Imala sam sasvim dovoljno vremena da razmislim šta je to što želim, kakav život. Mislim da je najvažnije koga biramo za svog partnera - zaključila je lepa Jelena, koja je najavila zajednički koncert sa Stefanom Đokovićem 28. marta u MTS dvorani.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: pink.rs