AKTUELNO

Reporter emisije "Premijera Vikend - Specijal" Nemanja Vujičić nalazi se na Kopaoniku, jednoj od najposećenijih Srpskih planina, te je tamo porazgovarao sa pevačicom Anom Stanić.

Ana se na samom početku osvrnula na svoju ljubav prema skijanju i na detinjstvo koje je veže upravo za ovu planinu.

- Nekako sam naučila da je Kopaonik neko mesto koje je puno dragih ljudi. Nije mi Kopaonik za sedenje po kafićima, volim da sam na stazi i volim taj sportski duh - rekla je Ana, te se prisetila detinjstva:

Foto: TV Pink Printscreen

Emocije vezane za Kopaonik i moje zime, baš ga mnogo volim. Naravno, raste i razvija se i fantastično je šta se poboljšalo, ali se sa nostalgijom sećam straih skijanja. Nekako sam godinama sama skijala, pa kada sam otkrila neka fensi skijališta, uvek pomislim da mi je Kopaonik draži. Ima zanimljiva anegdota - Pošto sam stalno volela da skačem, pa onda padnem...Upoznala sam u srednjoj školi dečka iz gorske službe za spašavanje, rekao je da su me prozvali: "devojka samoubica"...Dokle god sam radoznala i željna novih stvari, mislim da ću se osećati srećno. Meni bude žao, iako su mi bliski ljudi, ja im kažem: "Vrati malo živosti u svoje ponašanje i život". Svakom se desi da se zbuni, pomisli da su neke stvari važne, ne kažem da se i meni to dešavalo niko se naučen nije rodio, samo treba da se podsećaš da treba da budeš veran sebi, da imaš pored sebe prijatelje koji su iskreni...Svako može da skrene s puta, nije to ništa čudno ni za kritiku, ali je dobro da imaš ljude koji će to da ti kažu - rekla je Ana.

Za sam kraj razgovora, otkrila je da je spremila ceo album koji planira da izda, kako kaže, početkom leta.

Foto: TV Pink Printscreen

- Vrlo sam neodređena i neprecizna...Imam ceo album koji sadrži četiri nove pesme i moj presek karijere. Potpuno je autorski album koji će izaći u Srbiji, izaći će početkom leta, recimo - rekla je Ana.

Autor: N. Ž.