AKTUELNO

Šokirala javnost!

Voditeljka Anastasija Buđić u emisiji "Pitam za druga" na RED TV ekskluzivno je ugostila majku Aneli Ahmić, Jasnu, koja je progovorila o prljavom vešu Asmina Durdžića, te je otkrila da će se goniti na sudu sve i do Brisela, ako je potrebno.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasna vaše ćerke se nalaze na stubu srama zbog navoda i optužbi Asmina, reč je o eksplicitnom snimku na kom on vrdi da je Sita. Kako se vi osećate - upitala je voditeljka.
Ovu emisiju možete nazvati: Sve laži jedne porodice iz Linca. Jedina mrlja u Anelinom životu je afera koferi za šta Asmin zna. Ovo sve što on iznosi, muka mi je da pričam o tom snimku za koji on tvrdi da je Sita. Ja nju zovem uveče i kažem jel si videla, ona pogleda i ja joj kažem ujutru će reći da si ti. Mi se budimo on rekao da je Sita - rekla je Jasna.
Da li neko u perspektivi razmišlja o odrastanju tog deteta, da li je Asmin ikada razmišljao da će njihova zajednička ćerka Nora odrasti i da će videti da je njen otac tvrdio da ima eksplicitni snimak sa njenom tetkom - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

On se javno odrekao tog deteta sredio se i seo u iznajmljen auto, snimio se da se odriče zbog Stanije, njega ne zanima kakve će ona posledice snositi. Gugl ništa ne zaboravlja, Nora ga je željna. On je stalno obećavao da će je zvati, jedan put se desilo da sam ja bila u lokalu gde je bio i njegov prijatelj koji ga je pozvao i on je pričao dve tri minute, i on je to iskoristio i slikao i kao rekao da se čuje sa njom - rekla je Jasna.
Kako vam deluju izgovori da on nije u dobrim odnosima sa vašom Sitom i vama i zato ne može da zove Noru, a čak je Sita i rekla da će zakopati ratne sekire u tom periodu, ako želi da čuje Noru - rekla je Jasna.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao našem rođaku da ne želi sa Sitom da komunicira, već je zvao mene. Pričao je fino i rekao da će joj plaćati vrtić i poslati poklon. Dva tri sata kasnije stiže narukvica zlatna i rođak mi daje u ruku 500 maraka, ja pitam šta je ovo, on kaže zamolio me, poslaće. Nikada mu nije dao pare, niti mu je dao pare za narukvicu. Juče sam se čula sa rođakom. On dužan ljudima, a devojci kupuje porše od 280.000 e, to samo ozbiljni lovatori mogu, a on to nije. Mi bi voleli da je on obezbedio Nori nešto, neka kupuje on Staniji, nas briga, nek obrati pažnju na dete.. - rekla je Jasmina.
Iz vaše priče je uvek imao želju da se predstavi onako kako i nije baš, neka snimanja sa Anelinog tik toka, ona je govorila da kad pogleda Tik Tok i pomisli da je milionerka, a onda dođe sebi i shvati kako izgleda - rekla je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije Aneli ružno živela, ona je imala i svojeg novca, ali i on je radio. Moje ćerke su porodično obezbeđenje, ostalo je nasledstvo od mog muža, svi smo imali tih težih momenata u životu. Tu kuću smo renovirali, evo već druga godina, meni su slali 14000e. On je rekao da je poslao 60.000e, a to nije novac koji je on poslao , već Aneli. Slala mi je u Dubrovnik da to završim - rekla je Jasna.
Kada se pominje eksplicitni snimak, neki bivši učesnici Zadruge su zumirali slike, pominjali neke nanogice - rekla je voditeljka.
To je ta Ermina koja verovatno nikada nije ni videla Asmina možda joj je uplatio nešto para. To se vidi da je montirana Sitina noga sa plaže, amateri hoće montažu napraviti. Ne želim tu ženu spominjati, to je nešto strašno - rekla je Jasna.
Čime vam još preti? - upitala je voditeljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da ja imam nagu sliku sebe i da će je objaviti, to je počeo slati mojim prijateljima. Javljaju mi se ljudi i pitaju da li sam to ja? Ja nikad isam imala trbuh koji pada preko tela, sakrivena je ruka, na ruci je burma, ja nikada nisam nosila, sem na venčanju. Skrivena je ruka da se ne vidi da žena nema tetovažu, ovo je nešto najstravičnije što je uradio meni i Siti - rekla je Jasna.
Postoji sud da se sve reši - rekla je voditeljka.
On valjda misli da nikada neće doći u ruke pravde, ganjaćemo se do Brisela, ne znam kojih sve sudova ima, ali ćemo sve učiniti. Zašto nije ceo video izbacio, ako je Sita. Zašto je sakrio? Zašto se ne vidi lice i osoba - rekla je Jasna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.P.