AKTUELNO

Zanimljiva noć!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Elita - Izbacivanje'. Domaćin u studiju je bila Ana Radulović koja je ugostila bivšu učesnicu rijalitija Vanju Živić, kao i Dušana i Katarinu Josipović. Darko Tanasijević je u Šiša Baru porazgovarao sa učesnicima o aktuelnim temama koje su obeležile nedelju iza nas. Na kraju večeri održano je izbacivanje, te je Belu kuću zauvek napustio Sloba Josipović.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Vanja Živić otkrila je da se čula sa Anelinom mamom i sestrom, pa stala uz nju, a zatim oplela po Asminu.

Ozbiljan gospodin, svaka čast ... Baš sam se danas čula sa Anelinom mamom i sestrom, nema ga nigde, ali galantni pokloni svuda. On je odron jedan, svrstala bih njega, Marinkovića i Lubeničara u isti koš. Aneli je odlićna majka, znam koliko pati, a ona je zaljubljena u Janjuša, a on je više u nju. - rekla je Vanja.
Anđeli ne verujem mnogo toga, ona je manipulator, ali neke stvari o porodici mgu biti istinite. Njoj se jeste dopala Bojana, a njoj prija ta pažnja, ali to će trajati do kraja Elite - govorila je Vanja.

Nenad Aleksišć Ša i Miona Jovanović razgovarali su o Stanislavu Krofaku.

Ja ne znam kako Stanislavu da objasnim da ne želim da ga šišam. Razumem ja sve, ali mi nije prijatno sve to - kazao je Ša.
To je isto da ja sad neku njegovu devojku bivšu šminkam. Ne razumem ga - dodala je Miona.

Prvi gost voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Nenad Aleksić Ša, koji je prokomenarisao svoj odnos sa Mionom Jovanović, kao i žestoke rasprave koje suburnije od ulaska njenog bivšeg momka Stanislava Krofaka.

Da li ste Miona i ti uspeli da uplovite u neku mirnu luku nakon burne nedelje? - upitao je Darko.
Uspeli smo. Dogovorili smo se da ispoštujemo jedno drugo. Dva dana je ne pitam, ne tražim da mi da neke odgovore i ne smaram je, iskreno. Ne drobim i ne smaram je. Sada smo okej - kazao je Ša.
Stanislav je devet dana u Eliti, da li je teško biti s njeni, bivšim u istom prostoru? - upitao je Darko.
Jako je teško, ali nisam ljubomoran. Njega gledam kao bilo kog drugog rijaliti učesnika, iskreno. Pre nego što on nije bio ovde je on bio naša tema, zbog njega smo se svađali. Momak je jasan i direktan. On je veoma jasan - kazao je Ša.

Prijatelj Ivana Marinkvića, Gera, burno je reagovao na komentare Vanje Živić, koja istakla da joj bivši cimer nije ostao u lepom sećanju nakon učešća u Eliti.

Vanja, šta misliš o Ivanu? - upitala je Ana Radulović.
On je ljugav i poltron. Pravi beskičmenjak, ljudska ljiga. Vređa žene, tuđu decu, a na svoju ni ne pazi. Grozan je tip - rekla je Vanja.
On se verbalno brani kako zna, na uvrede koje oni njemu upute - istakao je Ivanov prijatelj.
Kako da reaguje? Ivanu vređaju dete, a on na sve to ćuti. Njega ne zanimaju ni deca, ni porpodica. On psa voli više od svega - kazala je Vanja.

Nenad Aleksić Ša odlučio je da ošiša Marka Đedovića, prilikom čega je olakšao dušu i započeo priču o vezi sa Mionom Jovanović.

Treba samo tako da se primiriš i umiriš sxe, zbog sebe. Polako samo - kazao je Đedović.
Ne ke*njam, ne zvocam i ne pravim gluposti, evo već dva dana. Sad sam tokom intervjua Darku rekao da ne može Miona da priča sa Stanislavom, jedr je to bivši dečko, njena prošlost i tu je tačka. Nema šta ona da priča sa njim - kazao je Ša.

Miona Jovanović je naredna gostovala u Šiša baru kod Darka Tanasijevića gde je komentarisala svoje sukobe sa Nenadom Aleksićem Ša i Stanislavom Krofakom.

Što se tiče celog izlaganja u petak, ja sam bila sluđena, nenaspavana, zapetljala sam se - rekla je Miona pa se osvrnula na Stanislava i njegov boravk u Beloj kući:
Nosim se fino, ne razmišljam o njemu da li se snašao. To je bilo samo u startu, kada sam pričala NEnadu, ali on se snašao. Ja nisam brinula o njemu, ali moram da kažem da osoba pored mene, kao što je Nenad, meni je normalno da čestitam Stanislavu rođendan. On meni ništa loše nije uradio, a ovde bih neprijatelju čestitala rođendan, a ne svom bivšem momku. - rekla je Miona.
Mnogi komentarišu da pokušavaš da opereš sebe pa iznosiš neki prljav veš između tebe i Stanislava?
Ja sam bila nesigurna u njega, nisu tu bile poruke gde je on potencirao nešto. Bilo je tu slika i svega, ali moram da kažem da mi nije bilo prijatno kada sam čula šta je on radio za mene, ja sam se nadala da će on da pokuša da mi stavi do znanja da je tu, ali eto... - dodala je Miona.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Stanislav Krofak, koji je otvorio dušu i progovorio o svojoj bivoj partnerki Mioni Jovanović i njenom sadašnjem momku, Nenadu Aleksiću Ša.

Tebi je sve ravno, a kod Ša i Mione je stalno neka bura. Kako gledaš na to? - upitao je Darko
Ne gledam ih. Sve što vidim je u porlazu, ali dolaze od učesnika do mene neke stvari. Mionino i moje vreme je prošlo, nemam ja šta da tražim tu. Što se tiče njih, smešni su, to za mene nije normalan odnos. On nema poverenje u nju, a ona se ponaša kao da je njegova igračka. To je za mene sve zabršena priča, ali mi je sve smešno - rekao je Stanislav.
Ša kaže da si ti nju sputavao - kazao je Darko.
Ne. Kad je ona sa mnom počela da živi, ja sam joj rekao šta bi meni zasmetalo. Ja joj nisam nikad branio da gleda gde hoće i govori šta hoće. Miona sad i da hoće da pričamo, nikada ne bih pričao sa njom. Ko je Ša da njoj brani da priča sa mnom? Mi smo skoro dve godine bili zajedno, a osam meseci smo zajedno živeli, nije to malo. Da sam na njenom mestu, ja bih bar iskoristio momenat iz poštovanja da dođem, kažem da sam se zaljubio, ide život dalje - rekao je Stanislav.

Vanja Živić komentarisala je Anitu, te spomenula na koga je Maja Marinković bacila oko.

Mnogo mi se sviđa ovaj trio. Lepši par bi Bili Maja i Stanislav, ali nema od tog aništa, iako je Stanislav kul momak,. a Slađa je videla da ima svega, pa eti. Ona je zgodna devojka i njoj je bitno da je Stanislav ušao *- rekla je Vanja pa dodala
Milsim da je on bacio oko na Maju, ali neće tu ništa biti - rekla je Vanja.

Milena Kačavenda oplela je žestoko po Teodori Delić.

Ova mala(Teodora) je pravi profil ološa. Ona kao na Vračaru živi, iznajmljen stan od 700 evra. Od čega živi? Za osnovno ti treba sto hiljada, a kamoli za nešto više?! Za takav način života treba organizacija - rekla je Milena.
Užas - dodao je Gačića.

Slađana Poršelina Lazić i Danka Grujić razgovarale su o Stanilavu Krofaku.

Zaljubila si se u Stanislava - rekla je Danka.
Nisam se zaljubila, ali mi se sviđa fizički - istakla je Slađa.
Dobro, ali ipak postoji ta privlačnost. Sviđa ti se mnogo - kazala je Danka.
Da. Od danas imam motivaciju. Sara je pričala nešto o Pablovom i mom nastupu na Elitoviziji, on je rekao:''Ko? Moja Slađa?'' - rekla je Slađa, pa se nasmejala.

Aneli Ahmić otkrila kako je provalila Janjuševu emociju, pa priznala da za pomirenje ima nade, a onda oplela po Maji Marinković.

Šta ima novo? - upitao je Darko
Ima sve, bila je burna svađa oko gluposti, gde sam se zaklela, i ne mogu da prežalim jer sam se zaklela iz besa, iz afekta. Htela sam ga povrediti a ja sam ovde nalupala gluposti, a sada me grize savest. Desilo se iz afekta, a jutros sam se molila da mi se oproste ti gresi - rekla je Aneli pa dodala:
Ne mogu rećiu da sam ja preterala. Nisam ja to rekla zbog Maje. Moram da kažem da mi sami pravimo problem - dodala je Aneli.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Marko Janjušević Janjuš, koji se osvrnuo na svoj odnos sa Aneli Ahmić.

Janjuše, šta se dešava sa Aneli i tobom? - upitao je Darko.
Šta da radim. Nisam ja nešto riv za tu svađu, jeste mi krivo, ali ceo taj dan nam je bio nikakav. Njena budalaština je dovela do toga da se posvađamo - rekao je Janjuš.
Šta misliš o Aneli? Jedno govoriš u afektu, a drugo ovako? - upitao je Darko.
Ne mogu da ti kažem 100% sve. Rekao sam da je samoživa i bezosećajna, ali ume nekad da bude to. U afektu ja to preuveličam. Ne može da da shvati zbog čega sam zamišljen, jer ona samo o sebi misli, pa onda sebe nabedi da je u njoj problem - odgovorio je Janjuš.

Miljana Kulić je naredna sagovornica Darka Tanasijevića. Njih dvoje su na početku razgovarali o nominacijama.

Ja sam malo više nervozna. ali spuštam loptu. Meni fali zagrljaj, nežnost, lepota, a u krevetu je svaku je čino. Nije dostasno, ali kao da sam frigidna. Fizički ne osećam ništa, - rekla je Miljana.
Kojom sithovimi bi opisala dešavanja u ljubavnom troouglu ? - upitao je Darko.
Gospodine, ko te noćas posla da te pravarim - rekla je Miljana.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Anđelo Ranković, koji je progovorio o sukobom sa Jovanom Tomić Matorom.

Opet je došlo do svađe sa Matorom pre nekoliko dana, šta se tu dešava? - upitao je Darko.
Ona je rekla da se priomirila, ali sam ja znao da samo laže. Besna je, asujetna i nervozna, a to je eskaliralo pre nekoliko dana. Ne uvlačimo je Anita i ja u svađe, nego ona sama sebe time što je ušla u kupatilo onda kada je tu bila Anita. Njen cilj je bio da neko ko posle nje uđe, vidi da su Anita i ona u kupatilu i da nafiluje kako su bile same tu, a da se ja naljutim na Anitu. Matora je svesna svega što radi, samo želi da napakosti - istakao je Anđelo.
Kako ti deluju Miona i Ša? - upitao je Darko.
Ša je mirniji, ali šta da kažem kad je pre dva dana plakao. Mislim da ovaj mir neće potrajati. Anita voli Aneli i Mionu, ali mislim da to mirno stanje u njihovoj vezi neće potrajati. Mislim da je Ša sve kraći sa živcima, a onda je jako flegmatična. Mislim da mir ne može da bude prisutan dok je Stanislav tu. Stanislav ih neće dirati, ali sada sve zavisi od Ša ako bude želeo da se primir - kazao je Anđelo.

Anita Stanojlović je naredna razgovarala sa Darkom Tanasijevićem.

Tu sam, smetam mnogima ali se ne dam - rekla je Anita pa dodala.
Matora je u petk pokatzala svoje pravo lice, pogovotovo kada sam joj rekla da sam eksperimentisala. Ona i dalje ima emociju prema meni. Ona se više fokusira na Anđela ngo na mene, ja se i dalje perem od odnosa sa njom. Ona je meni fleka, ne treba mi to.
Kakvo ti je mišljenje o Teodori?
Meni ne može ona da morališe, ona radi za pare napolju neke poslove. Ona izgleda kao najjeftinija. PRed nje tu su Marinkovići koji još ne znaju šta trbea darade.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Marko Đedović koji je dao sud o odnsima u Beloj kući.

Marko, kako komentarišeš situaciju u Beloj kući? - upitao je Darko.
Miona život koji je opisala sa Stanislavom zamišlja 99% devojaka sa ovih prostora. To je činjenica. Miona nije pokazala zainteresovanost da sklopi poznanstvo sa osobama koje su bile oko Stanislava. Meni to nije normalno. Ona nije želela da se druži sa sestrom njegovog brata - rekao je Đedović.
A šta ćemo za priču oko toga što je Stanislav rekao da pored njega nije bila ''rezervisana'' kao pored Ša? - upitao je Darko.
Verujem da ona ljubomoriše Ša u krevetu. Ima ona bezobrazne postupke, e sad ne znam razlog svega toga - kazao je Đedović.

Naredni sagovornica voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Milena Kačavenda.

Bebica je rekao da sledi ljut rat njega i tebe. Šta se dešava? - upitao je Darko.
Možemo mi da se raspravljamo, ali je on otišao predaleko. Mislila sam juče da budem finija, ali sam juče odlučila da budem ironična i izvinim se, a onda je to prihvatila. Nasmejala sam se lepo, jer je bila ubeđena da sam se izvinila, ali šta da se radi. Meni je Teodora presmešna. Dok je Bebica grli, ona Gačiću šalje signale. Ona je jedan običan ološ. Plaši se Bebice. Ne zna šta bi radila kada bi raskinula, jer je uverena da joj ne bi dao mira - kazala je Milena.
Kako komentarišeš Stanislava, Ša i Mionu? - upitao je Darko.
Ja sam jedva čekala da verbalno sačekam Mionu i Ša i spustim ih. Međutim, kada sam ja videla koliko je teško Ša, ja sam od toga odustala. Stanislav iritira Mionu i ovog i bez da iša radi. Stanislavu se dopada Maja, ubeđena sam u to - kazala je Milena.

Nakon Milene Kačavende, voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru razgovarao sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

Šta bi ono noćas na nominacijama?
Toliki hejt na Teodoru, a onda bude izjednačeno i Žana odluči. Ovde ljudi svašta pričaju i zato ovo traje koliko traje - rekao je Bebica pa se osvrnuo na njihov odnos.
Da smo Teodora i ja raskinuli, svi bi je napali. Smešni su, a ja zbog nje ćutim i ne ulazim u sukobe sa pojedincima. Ja se plašim da ona ne reaguje kao pre - dodao je Bebica.
Nju je najviše pojeo rijalti, ali ja nisam ušao u sukob sa njom, jer bi ona napala Teodoru. Mi smo od Samira napravili budalu od čoveka, a kada joj češka nogu je okej. Ona jedva čeka njenu temu, Onaa je mnoge ratove vodila, a sada je sa tim ljudima do ja*a. Iskreno vreme je da se raskirinka, takođe i Anđelo i Anita. Ko će da prihvati Anitu, šta je ona radila prošle goidine, ko da je prihvati - dodao je Bebica.

Nemanja Gačić naredni se našao oči u oči sa vodteljem Darkom Tanasijevićem sa kim je razgovarao o Teodori Delić. 

Kakav ti je utisak nakon nominacija?
Očekivao sam da će neko preći na nju stranu. Nisam očekivao od Marinkovića. Naiskrenija mi je bila nominacija Marije Malivuk - govorio je Gačić.
Da li je istina da ti je pokazivala za stolom da kada je zaglri da ona zeva? - upitao je Darko.
Jeste, meni je to bilo top, iskreno to je napaljivo. Mi se gledamo ispred njenog dečka. Nije mi se svidelo što je cepala neke stvari koje je dobila, to mi je bilo jako ružno i odvratno. Neko se iscimao da to uradi, a ona tako. Ona je očekivala da ja zauzmem stav, a ona je i dalje sa njim. Danka i ja smo sinoć pričali, o tome kada je ona mene prozvala, a onda kada sam ja rekao šta je istina ona je krenula da plače. Mene su svi napali sinoć, jere sam rekao. Ona je zaljubljena u mene i ja sam vraćao film kada je ona meni prišla za Novu godinu, posle za Božić da me poljubi i vodi računa o mene. I sada kada sklopim kockice, je dan kada sam slavio slavu, a ona ide ka meni i govori ljubavi srećna ti slava, to je bilo jasno. Zaljubljena je u mene - dodao je Nemanja.

Sloba Josipović je dobio najmanju podršku glasača te je napustio Belu kuću.

32% ima Ivan, 27% ima Pablo, 19% Uroš 17% ima Teodora, a 5% Sloba. Slobo, ti napuštaš Elitu - rekao je Darko.

Nakon što je Slobodan Josipović zauvek napustio Elitu, on je došao u studio kod voditeljke Ane Radulović sa kojom je razgovarao o svom učešću u Eliti.

Sada je sve mnogo bolje - rekao je Sloba.
Ovo je bila borba između mene i Pabla, već između mene i Anite. Anita je zvala svoje glasače da glasaju za Pabla jer sam ja protiv njene veze - rekao je Sloba.
Ko te je nervirao? - upitala je Ana.
Oni koji psuju decu, Ivan Marinković i MArija Malivuk, oni su uvek išli u ekstreme, Meni su najdraži Lejdi Di i Nikola Lakić i sa njima ću se sigurno družiti - govorio je Sloba.

Upravo je počela Mićina igra istine. Naredno potanje postavio je Bojani Pavlović.

Bojana, šta si ti htela da kažeš? - upitao je Mića.
Volela bih da je Pablo ispao, a ne Sloba. Po mom mišljenju je on jako pametan čovek i ima šta da kaže. Anđelo je zvao svoju podršku da glasaju za Pabla - rekla je Bojana.
Bojana, idioti koji su bili nominovani i nisu zaslužili da budu iznad Pabla, ali ajde - dodao je Anđelo.
Neka su glasali za Pabla. On je dobar čovek i neka su glasali za njega - istakao je Munjez.

U toku je Mićina igra istine. Naredno pitanje bilo je za Uroša Rajačića.

Da li je Jovana odron kakav si ti mislio da jeste?
Nije odron, ali sam mislio da je lažov, ali se sada po tim nekim postiupcima pokazala da je gora nego što sam mislio - rekao je Uroš.
Kao što ti nekoga progoiniš, tako i ja tebe - rekla je Jovana.
To je laž - dodao je Uroš,

Veliki šef odlučio je da iznenadi učesnike Elite nakon uspešne Mićine igre istine, a akon što su ugledali sredsato za čišćenje, odmah su se razbežali!

Učesnici su posmatrali nagradu, a nakon što nisu videli hranu i piće, ostavili su sve na stolu.

Autor: N.Š