AKTUELNO

Malo ko zna ovo!

Bogdan Srejović, koji je javnosti postao poznat po vezi sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović, već neko vreme uživa u vezi sa bivšom rijaliti učesnicom i manekenkom Jovanom Ljubisavljević.

Foto: Pink.rs, Instagram Printscreen

Inače, Bogdan Srejović ima ćerku Iskru, za koju je jako vezan, a bio je u braku sa Zoranom Tasovac, sadašnjom devojkom pevača Saše Kovačevića.

Bogdan i Zorana su se razveli pre nekoliko godina. Oni se danas odlično slažu, te se često viđaju, ponajviše zbog njihove naslednice.

- Bogdan i njegova bivša supruga su veliki prijatelji. Jako se poštuju, a i njen sadašnji partner Saša voli da provodi vreme sa njim na zajedničkim okupljanjima. Svaki put kad su zajedno uvek je tu dosta smeha - istakao je jednom prilikom izvor "Blica".

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram.com

Podsećanja radi, Bogdan Srejović u žižu interesovanja javnosti dospeo je zahvaljujući Ceci Ražnatović, sa kojom je bio u emotivnoj vezi. Isprva su svi govorili da Ceca pored Bogdana blista kao nikada pre, zajedno su išli na javna mesta i porodična okupljanja, međutim tačku na emotivnu su stavili tačku i izjavili da su odluku od raskidu doneli sporazumno, te da će jedno drugom biti doživotni prijatelji.

Autor: N.B.