AKTUELNO

Miloš Teodosić je imao veoma buran ljubavni život pre braka, a povezivali su ga sa najlepšim damama sa naše javne scene.

Vrhunska sportistkinja Maja Ognjenović godinama uživa u divnom braku sa bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem, koji neretko ističe da užuva u ulozi "muža najbolje odbojkašice na svetu". Glavni joj je oslonac, te uživa, možda više i od njena same, u svom postignutim imresivnim uspesima. Skoro deceniju stvararu fenomenalnu ljubavni priču, a oboje smatraju da im najlepši period tek pred stoji. Na ludi kamen su stali 2016, a pre toga njihove romanska je trajala tri godine.

Foto: Instagram.com/majaognjenovic10

Međutim, malo ko zna da je Maja pre Danila bila već na korak od toga da stane na ludi kamen i to sa čuvenim košarkašem Milošem Teodosićem.

Naime, Maja se četiri godine zabavljala sa Milošem, upoznali su se 2008, a 2010. godine su se verili. Javnost je sa nestrpljenjem očekivala venčanje iz snova, kako se tada pisalo.

Zaljubljeni su pobeđivali udaljenost i obaveze, a onda su se skrasili u Atini, gde su oboje igrali za Olimpijakos, te su otpočeli i zajednički život. Međutim, poslovi su ih razdvojili Miloš otišao u Moskvu, a Maja u Berlin.

Iako su oboje kao razlog raskida naveli "udaljenost zbog sportskih obaveza", svi su verovali da odbojkašica nije mogla da pređe preko košarkaševe prevare. Definitivan razlaz desio se 2013. godine. Mediji su prenosili informacije da je jabuka razdora bila manekenka Jelene Kuveljić, Miloševa veza sa njom bila je kratkog daha. Pričalo se po gradskim kuloarima da je Jelena umalo rasturila brak Vladimiru Stojković i Bojani Rajić. Iako su tu krizu bili prebrodili, ipak su na ljubav kasnije stavili tačku.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić. Pixabay.com

Miloš je, pored Maje, osvajao i brojne druge lepotice. Poslednja devojka sa kojom Miloš nije krio da je u ljubavi jeste Sofija Rajović. Ali, izgleda da naš sportista i nije ljubitelj obelodanjivanja informacija iz privatnog života, te je sa njom okončao vezu mesec dana pošto je ona na društvenim mrežama objavila zajedničku fotku.

Teodosića su u jednom periodu povezivali i sa Anastasijom Ražnatović, ali nikada nije stigla potvrda ni od koga da su oni bili u vezi.

Skrasio se pored glumice Jelisavete Orašanin sa kojom je u braku od 2017. godine. Kruna njihove lubavi su sin Bogdan i ćerka Petra, i dok su svi mislili da ljubavna priča ovog para pripada onim vanvremenskim, kao bomba je odjeknula vest da se razvode, te da mesecima već ne žive zajedno.

Autor: pink.rs