AKTUELNO

Porodice učesnice "Elite" Aneli Ahmić i njegog bivšeg Asmina Durdžića mesecima ratuju, otkako je ona postala učesnica rijalitija, a sukobi njene majke Jasne i njegovog oca Mustafe sve su učestaliji.

Oni jedno drugo prozivaju putem medija i društvenih mreža, a novi sukob eskalirao je noćas, nakon Jasninog gostovanja u emisiji "Pitam za druga" na RED TV. Mustafi Durdžiću nisu se dopala izlaganja svoje bivše prije, te ju je žestoko izvređao na Fejsbuku, a potom u komentarima na svojim objavama napisao nešto što je naišlo na brojne osude njegovih pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Foto: RED TV/INSTAGRAM.COM/FACEBOOK.COM/Pink.rs/Z.Veljković

Meni je tek sad žao, kad mi je istukla ćerku što nisam otišao kući u Bosnu i ispraznio rafal u nju i njenu ćerku. Do sad bih je odležao - šokirao je Mustafa svojim komentarom na račun bivše snaje Aneli, a na kritiku pratioca koji ga je upitao da li je svestan šta javno piše, stariji Durdžić je poručio:
Zbog te us*ane familije ja ni Noru ne priznajem da mi je familija, je l' vi znate da čitate? Ja lepo pišem da nas je sramota što nam je kurva rodila unuku, ako je uopšte naša unuka. Niko ne veruje da je naša unuka - poručio je on.

Ove njegove komentare Jasna je objavila putem Instagrama, gde je napisala:"Ćerku mu tad istukao sin, ima zapisnik o tome svemu".

Foto: Facebook.com

Mustafu je, očigledno, iznerviralo to što je Jasna podelila njegove komentare, te je danas na Fejsbuku napisao:"Ima ovih što slikaju moje objave, seme vam j*bem, šta želite da pišem?".

Autor: Pink.rs