AKTUELNO

Voditelj Zoran Pejić Peja uvek je plenio svojim stajlingom na malim ekranima, a sada je objasnio i zbog čega polaže mnogo računa o svom fizičkom izgledu.

- Nekako zadržavam odelo i smatram da odelo čini čoveka. To je moje mišljenje, ako ništa drugo, bar mu doda nekih 20 posto da bude gospodin – rekao je Peja za Grand i objasnio svoje stavove.

Oduvek sam cenio i poštovao publiku prvenstveno, a samim tim i sebe, jer kada se pojavim na televiziji, bitno je da ja budem u odelu, da izgledam lepo, čisto, pedantno, frizura da je na nivou, da sam obrijan. Sada se još nisam našminkao, malo ću još da se zategnem i sve će da bude u redu. Moja šminkerke će to da urade da izgledam još lepši nego što sam – istakao je Peja.

Foto: Pink.rs/J. Matić

Voditelj je naglasio i da je uvek potrebno poštovati publiku, kako na televiziji tako i na veseljima, što na žalost pojedini muzičari ne čine.

Gledam sad, muzičar dođe na svadbu u majici, malte ona bilderka, ili šorts dole i uzme svira violinu, pa čovek ceo život štedi da bi napravio veselje. Zamisli dođe muzičar ili voditelj u majici, šorcu ili papučama?! Pa nisi došao druže na more, nisi došao na plažu, nisi na pijaci! Došao si kod čoveka koji je uložio 50.000! Ili nek je uložio hiljadu, on je tih hiljadu teško zaradio – ispričao je voditelj rezignirano.

Peja je, kada je reč o važnosti dobrog izgleda otkrio i da će se, ukoliko za tim bude potrebe, podvrći i određeniim estetskim zahvatima.

Foto: E-Stock

- Zašto da ne, ako bude bilo potrebe za tim. Smatram da za sada za tim nema potrebe, ali ako bude slučajno zatrebalo. Bavim se mojim poslom u kojem treba da izgledam prvenstveno lepo. Ja ne smem da izgledam ugojeno, da izgledam kao bucko. Ne smem. Moram da budem lep, da idem u teretanu i bavim se sportom, da budem lep, čist, moram da budem pedantan. Jer, narod te gleda, kakav primer daješ narodu – dodao je Peja.

Autor: pink.rs