AKTUELNO

Poznata pevačica Katarina Živković nedavno je objavom na kojoj se vidi trudnički stomak digla veliku prašinu u javnosti, a sinoć je u Amidžiju prvi put potvrdila da je u blagoslovenom stanju i da se nalazi u petom mesecu.

Ona je sinoć tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" istakla da je u petom mesecu trudnoće, te i da je želela da sakrije sve od očiju javnosti, a kada je reč o partneru, istakla je da je ona poznata ličnost i da, kako kaže, to ne znači da svi njoj bliski ljudi moraju da budu izloženi javnosti, tj. krije ga kao zmija noge.

Ono što su mnogi komentarisali jeste kako izgleda i kako se pojavila buduća mama u emisiji, a ona je za ovo pojavljivanje odabrala belo odelo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, ona je tokom samog gostovanja istakla da je to zapravo njeno prvo i poslednje oglašavanje i gostovanje u emisijama, tj. da se povlači u potpunu ilegalu.

- Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanja, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu...Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim i vreme je da se posvetim tome - rekla je Katarina sinoć u "Amidžiju".

Ali, ovo belo odelo nije sve! Ona je preko ovog belog odela ponela i pončo koji joj se pripijao uz vitku liniju, koju su svi komentarisali, s obzirom na to da je pevačica u petom mesecu trudnoće.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

"Kakva mačka!", "Uvau Kaća, kako si zgodna", "Kao lutka je lepa i lepo peva, nek je sa srećom Kaća", samo su neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama.

Autor: N. Ž.