AKTUELNO

Večeras 27. marta od 23 časa na TV PINK počinje takmičarski šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama.

Sloba Radanović, najveća mlada muška zvezda popularne folk muzike današnjice, raspisao je konkurs za pevačicu koja će s njim otpevati duetsku pesmu koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Pozivu se odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a samo dvadeset najboljih biće deo neviđenog šoua “Pevaj sa mnom” koji će se od večeras prikazivati na TV PINK od 23 časa.

Foto: Promo

Takmičarke će na velikoj sceni dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je dato i prikazati svoj pevački talenat i šarm u najboljem svetlu. Pored Slobe Radanovića, ćlanovi žirija spektakularnog šoua “Pevaj sa mnom” biće popularni pevač Darko Lazić i Marko Drežnjak – mladi, talentovani kompozitor.

Foto: J. Simonović

Uskoro ćete na TV PINK imati priliku da gledate moj mini TV šou – gde biram pevačicu sa kojom ću snimiti duetsku pesmu. U žiriju sa mnom su moj brat, kolega i prijatelj – Darko Lazić i moj prijatelj i jedan od najboljih mladih kompozitora – Marko Drežnjak. Oni su tu da mi pomognu da izaberemo najbolje. Preko šesto devojka je prijavilo, a mi smo za šou „Pevaj sa mnom“ izabrali dvadeset. Na kraju će jedna pobediti, a ja jedva čekam da emisija krene i da vidite šta smo vam sve spremili. – rekao je Sloba Radanović.

Foto: J. Simonović

Foto: J. Simonović

U takmičarskom šou, sa primesama rijaliti formata – po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama, imaćemo priliku da vidimo popularnog mladog pevača iz malo drugačije perspektive. Višemilionska publika u šou „Pevaj sa mnom“ zaviriće u Slobin i Jelenin privatni život – dosada neviđene snimke sa venčanja, njihovu porodičnu dinamiku u pevačevoj vili, odnos sa Slobinom majkom Draginjom, decom, Slobine nastupe, kao i proces snimanja Slobinog dugo očekivanog novog albuma, na kom će se naći duet sa pobednicom ovog talent šoua.

Kao neko ko se već takmičio u muzičkom talent šou Pinkove Zvezde, nema sumnje da će Radanović najbolje moguće razumeti poziciju takmičarki i da će tačno znati kakav savet da im uputi – ne bi li izvukao iz njih ono najbolje.

Foto: J. Simonović

Ne propustite spektakularni talent šou Slobe Radanovića „Pevaj sa mnom“ večeras 27. marta u 23 časa na TV PINK i uverite se zašto je baš ovo šou koji se sa nestrpljenjem očekuje.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE

Foto: J. Simonović

Autor: S.P.