AKTUELNO

Pop pevačica Jelena Rozga oduševila je fanove spotom za novu pesmu "Od čega sam ja", o kojoj je govorila danas u emisiji "Premijera - Vikend specijal", u koju se uključila iz Pariza.

- Sve žene, kad odluče, mogu apsolutno sve. Mi smo hrabre, jake, o tome pesma govori. Čak u onim trenucima kad misliš da si umoran od svega, daš zadnji atom snage i uspeš sve. Mislim da smo sve jednom to prošle u životu, ne ponovilo se - objasnila je Jelena.

U spotu postoji scena u kojoj pali novine, a voditeljke su je upitale da li je nekada poželela da zapali naslovne strane zbog vesti o sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, ne. Trudila sam se celu karijeru da se ne nerviram kada izađe neka laž o meni, ali ništa nisam htela zapaliti, nemam problem sa tim. Nisam osoba koja je ljuta ni na kog. Ja sam ta koja apsolutno sve može promeniti i ne nervirati se.

Iako je duže od dve decenije u muzici, priznaje da se treme nikada nije oslobodila.

Foto: TV Pink Printscreen

Moj posao, muzika... Čim uzmem u ruke mikrofon, ja sam najsrećnija osoba na svetu. Onog trenutka kada se popnem na binu sve staje. Treme se još uvek nisam rešila jer mi je jako stalo, a ako se ikada budem rešila toga, to će značiti da mi nije toliko baš stalo, a nadam se da se to neće desiti - rekla je ona, a na pitanje da li je u gradu ljubavi sa voljenom osobom, razvukla je osmeh i izustila samo:"Možda".

Autor: pink.rs