AKTUELNO

Jedva preživela putovanje!

U emisiji ''Premijera Vikenda specijal'' gostovala je popularna pevačica Ljupka Stević koja je podelila svoja iskustva sa nedavnog putovanja na Baliu.

Kako je rekla pevačica, bila je oduševljana predelom pa je naprafila fenomenalne fotografije, ali su joj muku zadale druge stvari:

Odmor i putevanje za mene je bio umor. Ja sam tražila po forografijama gde bi bilo najbolje otići. Sa prijateljicom sam trebala da odem, ali je ona otkazala dva dana pre putovanja. Ja sam odlučila dao dem SAMA, rekla je Ljupka, pa dodala

Foto: TV Pink Printscreen

Životinje su me uplašila...Gučšteri, slepi miševi, razne bube po terasi su tamo svakodnevica... spavala sam u strahu da nešto ne izađe, jer se po zidovima svašta može videti! Sve sam to preživela nekako, rekla je pa dodala:
Imala sam svog vozača koji me vozio do svih tih lokacija gde sam se fotkala... Jedanog dana smo se vozili i nešto je uletelo u autobomil, mislila sam da je neka buba, ali je uletala kokoška. Uplašila sam se i tražila odmah da zaustavi kola. To je inače raj na zemlji, stvarno bih savetovala svima da odu, rekla je ona, pa progovorila o partneru.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam partnera... a čak i da imam, je o tome ne bih govorila. Svoj privatni život želim da zadržim za sebe. Uživam u životu, ne žalim nizačum... neka ostane misterija sada... onog mometa kada stanem na ludi kame, do sad sam kamenje samo bacala, pa kada stanem na njega, sa prstenom na ruci, bićete obavešteni, zaljkučila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs