AKTUELNO

Imala šta da kaže!

U subotu je u Eliti Stanislav Krofak proslavio rođendan. Mnogo poklona, torti i čestitki je stiglo za njega, ali i za njegovu bivšu devojku Mionu Jovanovića koja ga je u Eliti prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: pink.rs

Naime, Stanislavu su stigle torte i mafini sa slikama nje i Mione, a pored toga je Mioni stigla šminka, što je sve izenadilo jer oni više nisu zajedno. Iako je Stanislav hteo da da MIoni šminku, ona nije smela da je uzme zbog Ša koji redovno ljubomoriše zbog Stanislava, a Jovanovićeva se sve vreme pravdala da ne želi da uzme šminku, već da vidi ko ju je poslao.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona je sumnjala na Stanislavove drugare ili podršku, pa je htela da sazna ko joj je to poslao, ali je odustala jer joj je Ša to zamerio.

Tim povodom za Pink.rs se oglasila komšinica Mione i Stansilava iz Zagreba.

Meni nije jasno što Miona to komentariše. Poznato je da joj je Stanislav sve pružao, i uvek se trudio da joj ništa ne nedostaje - krenula je ona pa dodala:
Iskreno ne znam ko joj je poslao šminku, ali ako su Stanislavovi priajtelji to su uradili iz poštovanja prema njemu, jer znaju da je ok bez obzira na sve što se desilo čovek, koji brine o Mioni. Mislim da je svestan da se ona pogubila tamo, možda uspe da je vrati na pravi put. Ja je iskreno ne prepoznajem, ne znam šta joj je i što se tako ponaša, ali iskreno se nadam da će se osvestiti i da će shvatiti šta je izgubila, a ne da bude sa onim koji joj usmerava glavu gde da gleda - zaključila je komšinica Stanislava i Mione iz Zagreba.

Foto: Pink.rs

Autor: pink.rs