AKTUELNO

Sada je sve lakše!

Nada Topčagić primljena je juče u Urgentni centar zbog bolova u stomaku.

Pevačica je danas napustila bolnicu, a otkrila je kako se sada oseća.

Dobro sam sada, vrisnula sam kada su mi saopštili da izlazim. Bila sam u Banovcima sa prijateljima, gde sam sređivala dvorište i u jednom trenutku sam osetila jak bol u stomaku. Nakon toga su me odvezli u bolnicu gde mi je ukazana sva pomoć i obavila sam razna ispitivanja - otkrila nam je Topčagićeva, koja je priznala šta su joj doktori ustanovili nakon pregleda:

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo sam pomislila da je u pitanju problem sa želucem ili helikobakterija. Ustanovljeno mi je da mi je pukao čir i imam problem sa dvanaestopalačnim crevom. Moram na hitnu dijetu i za 15 dana treba da se javim na kontroli.

Pevačica je veoma zahvalna doktorima koji su prethodne noći brinuli o njoj.

Želim da se zahvalim svima, cele noći su bili uz mene. Nakon što sam dobila otpusnu listu, pozvala sam doktora u kafanu - otkrila je Nada.

Topčagićeva priznaje da je tek sada videla koliko je voljena, ali se posebno zahvalila Zorici Marković, koja se uplašila zbog koleginicinog narušenog zdravstvenog stanja.

Moja Zorica mi je još pre tri meseca rekla da idem da se pregledam, da uradim detaljna ispitivanja, ali sam se plašila - priznala je pevačica.

Foto: TV PINK PRINTSCREEN; TANJUG/STRAHINJA AĆIMOVIĆ

Autor: Pink.rs