AKTUELNO

Nije se libio da iksaže svoj stav!

U novom izdanju emisije ''Pitam za druga.''. Voditeljka Ana Radulović ugostila je bivšeg učesnika Elite, Mensura Ajdarpašića, prilikom čega je on prokomentarisao aktuelna zbivanja u rijalitiju i dao sud o novonastalim situacijama.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na Teodoru Delić?

Nisam je preterano zagledao, ali veza Teodore i Bebice je hit. Skandalozni su. Kad smo čuli onu rečenisu ''s Boga na groba'' je postala viralna u Beloj kući. Mislim da je Bebici uspeh to što je s njom, ali ona njemu nije sigurno iz ljubavi rekla tako nešto. Bila je veoma iskrena kad je rekla to. Verujem da i sama smatra da je izgovorila činjenicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Sećamo se Bebice koji je u vezi s Miljanom prelazio preko mnogih stvari, a onda dolazimo do toga da je s Teodorom drugačije. Kako to objašnjavaš?

Ljubazan je prema Teodori, ali i darežljiv. Za Miljanu je činio sve, sve što je bilo u njegovoj moći, sad to radi s Teodorom, ali ne znam da li mu se vraća. Mislim da se više čak Miljani davao.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti se čini Teodorin odnos sa Gačićem?

Nisam ih zagledao toliko, ali ako joj se dopao Bebica, što joj se ne bi dopao Gačić? Ajde da kažem da verujem da joj se dopada Bebica, šalim se. Ne postoji šansa da oni opstanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si premetio da te učesnice gledaju?

Mene to nije zanimalo. Mogao sam da ćaskam s nekom, ali šansa nije postojala da imam s nekom nešto. Bio sam zauzet, nije me ni zanimalo ko me na kakav način gleda. Nikom nisam davao lažnu nadu.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako gledaš na odnos Anđele i Bojane? Mnogima deluje da Anđela ne mari za mišljenje njenih roditelja?

Situacija nije dobra, ali verujem da se Anđela zaljubila. Za mene nije normalno da je žena sa ženom. Ne želim da bilo koga uvredim sad, ali to je moje mišljenje. Ja ne mogu da uradim procenu Anđeline ličnosti. Labilna je, nije stabilna. Što se Bojane tiče, misli da je najpametnija, a neke stvaru su upravo rekle suprotno, da ne kažem njena dela.

Kako ti deluje Luka Majčica?

Luta svua, a nigde ne stigne. Ne znam ni sam kako da opišem tog čoveka. Jako je lukav, podmukao i pokvaren. Ne znam ni šta o njemu da kažem.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu.

Autor: S.Z.