AKTUELNO

Teške teme!

U toku je još jedna debata. Tema današnje debate je da li treba ostati u dobrim odnosima sa bivšim partnerima. Ukućani debatuju o odnosu novih partnera prema deci iz prethodnog braka, došlo do sukoba mišljenja.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad da ja odem sa tvojom ženom na večeru, a da sam sa tobom, ko može toj ženi da garantuje da sam ja normalna i da mogu da čuvam tvoje dete, pa možda ja nisam normalna. Pričamo ugrubo sada - rekla je Kačavenda.
Normalan čovek će itekako da vodi računa sa kim ulazi u odnos ako ima dete - rekla je Žana.
Ako sam ja debil, onda se vrši takva provera - rekla je Kačavenda.
Milena, koliko puta si pročitala da očuh maltretira dete od novog partnera, moraš znati sa kim živiš - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše tu zavisi od majke - ako se očuh loše odnosi prema detetu, mora ona da zauzme stav i da mu kaže da je to njeno dete i da mora da se ponaša kao da je njegovo, bar što se tiče poštovanja - rekao je Ivan Marinković, koji je često na meti kritika svojih cimera u Beloj kući jer dugo već nema nikakav kontakt sa ćerkom iz prvog braka s Gocom Tržan, kao ni sa Željkom, sinom kojeg je dobio iz romanse s Miljanom Kulić.
Moj kućni prijatelj ima sina i ćerku i njegova žena otišla na more sa kumom i nikad se nije vratila, on je brinuo o svojoj deci i stavljao je svoju novu partnerku po strani. Što se mene tiče, ja jesam za korektne odnose sa bivšim partnerima, ali ako smo mi živeli kao ljudi treba da se rastavimo na drugi način, nemamo mi šta da pijemo kafu i da idemo da ručamo - rekla je Kačavenda.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: N.Š