AKTUELNO

Ovo su svi s nestrpljenjem iščekivali!

Najveća balkanska zvezda Zdravko Čolić obradovao je svoju publiku novim spotom za pesmu ''Kuća puna naroda'', koji je objavljen danas na zvaničnom Zdravkovom kanalu na Jutjubu.

Spot jednostavne, romantične forme, sniman je u Dubrovniku i zamišljen je kao povratak Zdravka u grad izgubljene ljubavi, mesta lažne emotivne iluzije. Svojim glasom on želi dotaći ljude, ispričati priču o predivnoj laži. Finalizirajući priču, hrleći ka njemu, stotine ljudi mu se prolaskom kroz predivne i puste dubrovačke ulice pridružuje na plaži. Glavnu ulogu reditelj Aleksandar Kerekes je poverio Tijani Šarenac, iskusnom modelu sa velikim međunarodnim iskustvom.

Foto: YouTube screenshot

- Ova pesma, za koju je tekst napisao Džiboni, a koja je naša prva saradnja asocira na mene, na moj otvoreni duh i altruistički pristup ljudima. Svojim glasom želim da doprem do ljudi, i sam tekst pesme kaže: ''Živote moj, podari mi glas pesmama da zagrlim vas'' - rekao je Čolić.

Tekst pesme napisao je Zlatan Stipišić Džiboni, autor muzike je Zdravko Čolić, a aranžman i produkciju potpisuje Nikša Bratoš.

Foto: YouTube screenshot

- Budući da se dvodnevno snimanje spota odvijalo u otežanim uslovima, svega par dana od proslave Svetog Vlaha kada su ulice bile pune ljudi, zamisao praznih dubrovačkih ulica realizovana je zahvaljujući sjajnoj ekipi Dubrovačkih letnjih igara i njihovoj logističkoj podršci, kao i gradu Dubrovniku - izjavio je reditelj Aleksandar Kerekeš Keki.

Autor: Pink.rs

#Zdravko Čolić

#pevač

#spot

'