AKTUELNO

Dragana Mirković saopštila je da je podnela papire za razvod braka od supruga Tonije Bijelića, sa kojim je bila 24 godine u braku i dobila dvoje dece.

Oni su porodično živeli u dvorcu nadomak Beča, a pevačica je pre udaje za Tonija živela u selu Kasidol, pored Požarevca.

Foto: E-Stock; TV Pink Printscreen

Muzička diva često je isticala da se uvek obraduje odlasku u svoj rodni kraj, koji je često posećivala.

Dragana je ocu i majci podigla je dvospratnu kuću, koja važi za jednu od najlepših u selu, a u dvorištu se i dalje nalazi stara prizemna kuća, koja Mirkoviće podseća na skromne početke.

Foto: TV Pink Printscreen

U Kasidolu sada žive njeni roditelji gde imaju veliko imanje i bave se poljoprivredom, održavaju domaćinstvo kao i svi ostali meštani.

Njene komšije i prijatelji imali su samo reči hvale za pevačicu, i svi su istakli da je Dragana ostala ista, te da je slava nije promenila.

Foto: TV Pink Printscreen

- Viđamo je, često dolazi, super je. Njeni roditelji su divni ljudi - rekao je jedan meštanin tada.

- Njen deda je svirao harmoniku, oni su dobra porodica, domaćini pravi. Super je bila kao đak, a super je i kao osoba, ona se i dalje druži sa svima ovde. Koliko sam ja video, slava nju nije promenila, ona je jedina pevačica za koju ja smatram da se nije promenila, mogu da kažem isto za Radu Manojlović - rekao je jedan komšija za Paparaco lov.

Autor: pink.rs