AKTUELNO

Dragana Mirković saopštila je javnosti da se razvodi od supruga Tonija Bijelića posle 24 godine braka, nakon čega se saznalo da njih dvoje tri godine već ne žive zajedno, te da se on iselio iz dvorca u Beču, u kom je ona ostala s decom.

O velelepnom dvorcu u kojem je živela sa porodicom godinama unazad se nagađalo, a sada je za jedan hrvatski medij otvorila vrata velelepne rezidencije i otkrila do sada nepoznate zanimljivosti. Kako je ispričala, u sklopu dvorca postoji i porodična kapela, koju su ona i toni preuredili dok su bili u braku.

Foto: E-Stock; TV Pink Printscreen

Dvorac je bio onako u jako lošem stanju, dok je u kapeli samo oko donjih prozora nestalo slika, sve ostalo je ostalo u dobrom stanju. Mada smo mi sve to kompletno restaurirali. Ima ovde dve zanimljivosti u kapeli, figura sa ključem koja označava blago i figura mača koja označava oružje - objasnila je Dragana.

Ona je zatim pomenula i blago o kojem se mnogo spekulisalo.

U dvorcu je pre ne znam koliko godina pronađeno oružje, ali blago nije pronađeno. Lično mislim da jeste i da je to neko odneo. Mi smo retstaurirali kompletan dvorac i nismo pronašli blago, iskrena da budem i da jesmo ja bih ti predala tamo negde u muzej. Ne volim na taj način stečeno bilo šta, znači mora čovek sam da stekne i zaradi, pronaći blago to mi je kao neka vrsta, ne daj Bože prokletstva - istakla je ona u intervjuu za 24sata.hr.

Foto: privatna arhiva

Autor: pink.rs