AKTUELNO

Haris i Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Haris i Melina Džinović su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

I ova naizgled skladna ljubavna priča doživela je krah, ali je interesantno osvrnuti se na to koliko je Haris pomogao Melini u stvaranju karijere modne dizajnerke.

Naime, bivša supruga pevača pokrenula je pre nekoliko godina svoj brend elegantnih haljina pod nazivom „Hamel“ – naziv je nastao kao „miks“ njihovih imena – a Harisa je često isticala kao svoju najveću podršku.

Foto: E-Stock/Kobra, Pixabay.com

I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je dao podršku da „Hamel“ bude tu gde je sada - rekla je Melina jednom prilikom i otkrila da je upravo Haris umesto nje donosio poslovne odluke.
S obzirom na to da sam impulsivna prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris poseduje, skoro sve moje poslovne odluke doneo je, na moju veliku sreću, upravo on - poručila je tada.

Svetske zvezde nosile Melinine kreacijeNjene kreacije nosile su brojne svetske zvezde, među kojima su Dženifer Lopez, Olivija Kulpo, Paris Hilton, Ešli Simpson…

To što se dešava u Holivudu zaista je neverovatno. Nisam imala velika očekivanja, a ispostavilo se da smo napravili pravi bum. Svakako da mi imponuje kada jedna od najvećih modnih ikona današnjice, što Dženifer Lopez svakako jeste, iznova bira moje haljine i dobija sjajne kritike - ispričala je Melina za "Hello" pre nekoliko godina.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jedna od najbogatijih žena joj pomogla da uspe u posluNeki su njen uspeh „preko bare“ tumačili kao olakšan upravo zbog poznatog supruga, odnosno njegovih veza. Primera radi, poznato je da je Džinović na venčanju za kuma odabrao ni manje ni više nego biznismena Filipa Ceptera. Ono što je takođe interesantno jeste da Melina za svog svedoka nije odabrala neku prijateljicu iz detinjstva već Slavicu Eklston, jednu od najbogatijih žena sa naših prostora i bivšu suprugu Bernija Eklstona, generalnog direktora Formule 1.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: Pink.rs