AKTUELNO

Hrvatski MMA borac, Stanislav Krofak, svoju devojku, aktuelnu učesnicu "Elite" dopratio je u karantin pred ulazak u rijaliti, ni ne sluteći da je to zapravo poslednji put da će je poljubiti kao devojku, kao što je tada uradio pred okupljenim fotoreporterima.

Miona je od samog starta rijalitija bila veoma odbojna kada je reč o muško-ženskim ljubavnim odnosima, te tako, mnogi su okušali sreću u nadi da će je osvojiti, ali se ona nije dala. Kao takva, mnogi su govorili, neosvojiva tvrđava, ipak je "pala", kada je na osnovu jednog pitanja gledaoca, odlučila da prekine vezu sa Krofakom, javno ga ostaviviši i nedugo nakon toga, uplovivši u ljubavni odnos sa reperom, Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Ekipa portala Pink.rs našla se neposredno pred početak "Elite", na lekarskom pregledu na koji je došla i Jovanovićeva, te smo je tada upitali za ljubavni status i dužinu trajanja veze, na šta je ona istakla da traje, kako je rekla, duže od pola godine, iako je u rijalitiju tvrdila da traje godinu i nešto dana.

- Zauzeta sam duže od pola godine - rekla je Miona, a na pitanje koliko veruješ u tu ljubav, rekla je:

Foto: Pink.rs/N. Žugić

A verujem...Ne bih oprostila prevaru. Ja sam teška osoba što se tiče partnerstava, ne bih mogla da podnesem ako nisam broj jedan i ako me ne stavi ispred svih, ne mogu to. Mogu, ali sam nezadovoljna, eskaliraće ne onaj način - rekla je između ostalog Jovanovićeva.

Šta je još Miona tada govorila, pogledajte u video prilogu u nastavku:

Autor: N. Žugić