AKTUELNO

Sve rekla!

Miona Jovanović otkrila je Marku Đedoviću detalje o njenoj vezi sa Stanislavom Krofakom, te je otkrila da je Krofak želeo da ima dete sa njom.

Ja ne znam, ako sam mu bila šema što je pobrisao te devojke. Marko meni su rekli da mom bendu ne odgovara da pričam da sam u vezi. Mnogi drugari njegovi su mi se javljali, poštovali me, što znači da me je on lepo predstavljao, a kako da pomislim da sam sprdnja. Njegovi drugari su predstavljali njega kao ženskaroša - rekal je Miona,
Kakvi su to drugari - upitao je MArko.
Meni je kasnilo neki period, imali smo mi neki rizičan odnos, i sumnjala sam da sam trudna. Nije mi bilo svejedno, a on je meni tada posalo poruku da ja moram da se odlučim da li smo zajedno - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti si dobila - upitao je MArko.
Ma da ali on nije pitao, a on je želeo da ima sina i stalno mi je pročao kako treba da imamo dete. - rekla je Miona
Stvarno? - upitao je MArko.
Da, ona voli adrenalin, i ja verujem da je on te dronove planirao zbog toga. On mnogo voli da se hvali, on je sigurno pričao kako je on pokušavao, ali ne zato što me voli, ja smilim da je to predstava na neki način - rekla je Miona.
A ono kada si mislila da si trudna na početku, jesi li mislila da je to namerno ili? - upitao je Marko
Ne, mislila sam da se omaklo - rekla je Miona.
Meni nije jasno on je to tebi radio pre nego što si počela da živiš sa njim, a onda ti je govorio kako si ti dobra da mu rodiš - rekao je Marko.
Omaklo mu se, ali sam mu rekla da to ne radi. On mene tako buni

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.