AKTUELNO

Pevač Era Ojdanić pre nekoliko godina izgubio je suprugu Ljupku, za koju ističe da je bila njegova velika ljubav iako je tokom braka bio i neveran.

Kako je nedavno ispričao, uvek se vraćao svojoj supruzi i njihovom zajedničkom domu. Zato posebno mesto u njegovoj kući u selu Leskovac, i posle njene smrti, zauzima njena fotografija.

- Ona je i dalje tu i biće dok sam ja živ. Ona je među nama i sa nama i za Badnje veče, za krsne slave itd. Život ide dalje, mora da se živi– rekao je Era i priznao da je bio ženskaroš, ali da je od svih žena najviše voleo upravo nju.

- Istina živa. Ona je bila takva lafica, shvatila je na vreme kakav je moj posao. Bila je harmonikašica kad sam je oženio i znala je moj posao, da moram da budem izložen lepim ženama i devojkama, ljudima koji vole muziku i koji vole da popiju, ali je bila sigurna da je nikad ne bih izneverio i ostavio. Prevario sam je hiljadu puta, ali nikad izneverio – istakao je Ojdanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom života Ljupka je govorila da Era može da radi šta hoće, samo je bitno da joj se vrati. Zato danas pevač, sa pažnjom neguje sve što je iza sebe ostavila, a posebno njeno cveće.

- Ja to zalivam i negujem kao da je ona tu. I kad nekog privedem u ovaj kutak, ja kažem ‘Maco moja, ajde da mi pomogneš da zalijem ovo cveće da se ne osuši.’ Sve kažu kako je lepo, pa naravno, sve je lepo kad se lepo gaji. Cveće moraš da neguješ, da brišeš liske, moraš da mu pevaš – priznao je Era.

Autor: Pink.rs