AKTUELNO

Milena Kačavenda maločas je izvedena iz "Elite", kako bi joj bila saopštena vest o smrti njene majke, koja je preminula samo dan nakon što je napunila 70 godina.

Podsećamo, Milena je u petak poslepodne išla u bolnicu da vidi majku, a nakon što se vratila u rijaliti objasnila je gledaocima šta se dešava.

- Mama mi je u jako lošem stanju, išla sam da je vidim, u komi je, od Nove godine je u bolnici. Pojavio joj se hematom i jako je ugrožena. Kada sam se vratila, kao da sam se vratila kući, svi vode računa, zbrinuti su, šanse gotovo da nema, ali rekla sam joj šta sam imala. Ja od porodice samo nju imam, ovo mi je još jedna šamarčina, bliži se kraj baš kako je htela. Ja se vraćam u Elitu da komentarišem, i da čekam da mi jave, na respiratoru je, samo se čeka. Ja sam fokusirana u trezvenim situacijama, trezven sam čovek, pokazala sam da sam jaka, i smatram da sam opravdala sve, život je to i moram da pohvalim decu. Moja majka je bila još trezvenija od mene, ona bi mi sad rekla da se vratim tamo, htela bih da se zahvalim Pink televiziji, jer su mi priuštili da je vidim - rekla je Kačavenda.

Inače, ona je poslednji kontakt sa majkom imala 1. januara ove godine, kada su učesnicima povodom novogodišnjih praznika stigle čestitke i pisma najbližih. Mileni se tom prilikom, između ostalih, obratila i majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Draga ćerko, gledam te kad god mogu, ponosna sam na tebe, prijatelji te pozdravljaju. Budi pametna, lepa na mamu. Ti za mene pobednica, srećna Nova godina, voli te i pozdravlja tvoja mama - glasilo je pismo koje je rasplakalo Kačavendu koja je, nakon što je došla sebi, rekla:
Mama je bila jedan od razloga zbog kog sam se dvoumila, ne smem mnogo da pričam zbog njenog zdravstvenog stanja, koje nije dobro. Ja sam joj rekla ako se budem nervirala, da ne gleda. Ona je poznala Anu, bila je protiv toga, da mi to ne treba u životu, kada je stigao poziv za ulazak u Elitu, ona je rekla da smatra da treba da uđem i iznesem svoju stranu priče. Sad pretpostavljam da gleda! Trudim se da o njima da ne razmišljam, tu sam gde sam - ispričala je Milena tada, 1. januara.

Autor: D.T.