AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

Od kako su Maja Marinković i Stanislav Krofak uplovili u ljubavni odnos, postali su jedna od glavnih tema kako u Eliti tako i van nje.

Od Majinog oca Takija od tog momenta nema ni traga, ni glasa, a Stanislavova ćerka koja vodi njegov profil na Instagramu redovno kači storije koje dele njegove fan stranice.

Foto: INSTAGRAM.COM/PINK.RS/E-STOCK/PINK.RS/Pink.rs/Z.Veljković

Naime, jedna fan grupa na svom instagram profilu objavila je komentar na vezu Maje i Stanislava na koji je njegova ćerka dala odgovor:

- Čitam ove umotvorce sa instagrama i čudim se čudu...Pa da krenemo redom. Kažete fuj Stanislav...Molim?! Dečko ulazi i kaže da ga Miona ne zanima, slobodan muškarac, Maja slobodna devojka, gde je greška?! Ima pravo da bude i sa mojom baba Riskom ako mu se sviđa - napisala je fan stranica, što je očigledno, s obzirom da ona vodi profil, njegova ćerka podelila na Stanislavovom Instagramu, istakavši:

Bolje sa vašom bakom - napisala je ona u dnu Instagram storija, a nakon toga je danas ponovo podelila još jedan stori:

Foto: Instagram.com/@stanislav_pantera_krofak

Stanislavova ćerka je podelila poruku koju je dobila gde je dobila niz pohvala kako vod očev profi, a onda se devojka koja je napisala poruku osvrnula na Maju:

Maja je atraktivna i dobar čovek, ali tvoja tata je iskusan i on sigurno neće danas - sutra oženiti ovakav tip devojke. Ovo je lutko prolazno - napisala je između ostalog devojka a Stanislavova ćerka je podelila stori.

Foto: Instagram.com

Međutim tu nije bio kraj, naime ona je podelila još jedan stori gde se zahvaljuje ljudima ali i gde je otkrila šta zapravo misli o vezi njenog oca i Maje.

- Slažem se sa svima koji su napisali da je ostao sam da bi bio najbolji a naradno da ja svog tatu volim i podržavam svaku njegovu odluku (ako je normalna) i do određenih granica - napisala je Stanislavova ćerka na njegovom Instagramu.

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.