AKTUELNO

Pevačica Tea Tairović bez trunke šminke objavila sliku na društvenim mrežama.Ona ima neobavezno vezanu kosu, bez tunke šminke i nosi slušalice što govori da vredno radi i nema problem da pokaže pravu sebe fanovima.

Naime svi smo navikli na Teu kada je sređena u uskim haljinama, kako vrcka na bini, ali ona ima i drugo izdanje kada je u ležernom izdanju.

Podsetimo se ona je samo nekoliko sati pred veliki koncert u Bosni završila u Hitnoj, kada joj je i postavljena longeta na ruci zbog velike povrede.Sada je objavila sliku na kojoj pozira sa lengetom koja joj je stavljena na ruku i obratila se:

Foto: Instagram.com

- Prvi put za svojih nepunih 28 godina slomih ruku, ali vi znate da se vaša balerina ne predaje i ne prenemaže.Nekako, svake godine pred album mi se desi ponešto loše, a ovog puta je sve išlo neočekivano glatko da sam se prosto uplašila ( kad ono- međutim) neka, dobro je ovo - protiv malera. Šalu na stranu, povreda nije strašna, brzo se oporavljam i zato se dobro spremite za Orašje, Kumanovo, Pariz, Tuzlu, da igrate i pevate kao nikada do sada (ako mogu ja, možete i vi ) - napisala je pevačica, a onda i dodala:

Ne odustajte… neko to negde gore možda gleda, piše… Voli vas T - piše u njenoj objavi.

Autor: Pink.rs