AKTUELNO

Melina Džinović i Haris Džinović šokirali su javnost odlukom o razvodu, a dok je pevač davao izjave, modna kreatorka se ovim povodom i dalje nije oglašavala.

Haris Džinović je svoju suprugu optužio da mu je bila neverna, kao i da je na nju loše uticalo žensko društvo koje je okružuje, a svojevremeno je i Melina sama priznala da nije kućni tip.

Foto: TV Pink Printscreen

- Pošto ni pre nisam provodila dane u kući, neće me na to navesti ni ovaj novi, lepi prostor. Jednostavno, nisam takav tip. Navikla sam na putovanja, druženja, izlaske. Od početka braka nisam živela uobičajeno, prvo zbog Harijevog posla, kasnije i svog. Deca su vaspitana malo čergarski, navikli su da nismo uvek tu, ali im nikada ništa nije nedostajalo. Odličan sam organizator, a oko njih je uvek bilo mnogo ljudi koji ih vole i paze: moja sestra, brat, majka, otac. Ta mešavina uticaja bila je odlična za njihovu emotivnu samostalnost. Nikada nisu bili vezani za mene na taj način da plaču ako nisam kraj njih - rekla je Melina tada i otkrila kako vaspitava sina Kana i ćerku Đinu.

- Budući da Kan ima 17 godina, a da Đina uskoro puni 18, ta strogost više nema smisla. Pokušavamo da održimo neka pravila, mada ona moraju da se menjaju. To mi baš ne prija, ali prihvatam i izlaske, i samostalnost, i da imaju svoje mišljenje, i da mi se kaže “neću”, što pre nisam mogla da zamislim - rekla je svojevremeno modna kreatorka.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, E-Stock/Miloš Rafailović

Autor: N. Ž.