AKTUELNO

U okviru promocije drugog po redu studijskog albuma, Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem je izabrati mladu, nepoznatu pevačicu sa kojom će snimiti duet. Na taj način Sloba će pomoći nekome na trnovitom putu do zvezda.

Od kako su Sloba i Jelena ozvaničili vezu, mnogo se spekulisamo o njegovom odnosu sa njena dva sina iz pređašnjeg braka.

Oni su u u drugoj emisiji pou programa ''Pevaj sa mnom'' progovorili upravo o toma!

Moji sinovi su prihvatili Slobu od prvog momenta! Oni već imaju pet godina, i gotovo pola njihovog postojanja su proveli zajedno, rekla je Jelena, na šta se Sloba nadovezao:

Foto: TV Pink Printscreen

Naš odnos je bukvalno kao odnos mene i Damjana. Ja bukvalno njih ne razlikujem od Damjana i uvek kažem da imam tri sina, rekao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako mi znači podršku koju mi pruža. Čula sam i ja nedavno da je u medijima izjavio da ima tri sina, meni to stalno govori, ali nikada nije rekao javno. Jeste da je ovo Balkan, ali mislim da je Sloba svima zapušio usta i dokazao kakav je čovek. On nije prihvatio samo ženu sa decom, već ženu koja ima dete sa posebnim potrebama. I pored toga odlučio se na to da ima dete sa mnom, nije se plašio. Sloba je ljudeskara i svi treba da ustanu kada mu ime spomenu, oštra je bila Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi prelepo funkcionišemo...kao neki drugari smo. I prema njima imam očinski instinkt, deca su i žive sa mnom i želim da izađu na prvi put.

Foto: TV Pink Printscreen

Damjana su obojica prihvati sjajno...Naročito stariji sin koji je urednog razvoja. Damjan kada ga vidi koje je to smejanje, stvarno je super.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs