AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje Stanislavu Krofaku i Mioni Jovanović.

Videli smo klip kako ste se voleli, kako ste zajedno trčali, trenirali, stalno grlili i ljubili, kako to da je odjednom sve to nestalo - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ušla ovde, dogodilo se što se dogodilo, ja sam presekao i to je to. Ja sam shvatio šta se dešavalo, njena mama mi se javila kao: "Nije sve tako", ja sam rekao da sam sve shvatio - rekao je Stanislav.
Nije sve kao na slikama, neki ljudi izgledaju presrećno, svako zabeleži kada je najsrećniji. Nismo se sve vreme grlili i ljubili - rekla je Miona.
Đedoviću, ispričaj šta ti je rekla za sina - pitao je voditellj.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo je rekla drugi put, pa si rekla dva puta...To se desilo da on završi u nju i tu se naljutila na njega i ispričala mi je kako mu je rekla da to nikome nije dozvoljavala da to uradi, da ne želi dete sa njim. Pitao sam je više puta, jer mi nije bilo jasno. Ja sam pitao: "Kako ste radili na potomstvu i kako je došlo do te priče?", rekla je da hoće dete da bi se borilo, ja sam je pitao da li prave dete ili borca, ona mi je rekla da je on želeo da ima sina borca. Ja nisam pitao za svr**vanje - rekao je Đedović.
Pitao si me za rad na deci - rekla je Miona.
Miona je rekla da nije htela, ali je on dva puta ili drugi pu svr**o u nju, nisam skapirao...Ona je rekla da se ona naljutila na njega. Kada mi je to pričala bila je mrtva ozbiljna - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je, ali mi je glupo pričati o ovim stvarima zbog ovog čoveka, zbog njega - rekao je Stanislav.
Meni je to pričala sve, kada sam rekao njemu da znam mnoge stvari, kada je to uradio da ona ne želi, to je meni bilo...Ona je to pričala, ne bi se potezala tema da nije rekla - rekao je Ša.
Šta mi je posle stigla poruka?! O raskidu, da nije ništa pitao, a da mi je kasnilo. Nije se javio da priča. Rekla sam da kada je meni kasnilo, kada mi je napisao poruku: "Meni se više ne da tamo ovamo", kao raskinuo je preko poruke, a ne pita mi kako sam, pošto me kasni - rekla je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažem da nije ušla bez emocija u odnos sa Ša, ali mislim da joj je proradio ego. On je ovu vezu shvatio kao obdanište, a ona je dala odgovor na konto prozivki, potvrdila je da joj je mama inteligentna. Mislim da je Ša je**na stranka, ima skroz neraščišćene račune sa Stanislavom. Definitivno će doći do razgovora, a sudeći po tome kako izlažete, nisu ista posla. Mislim da se Miona igra sa Stanislavom i isto tako Stanislav se igra sa Mionom. Što se tiče Ša, on ima iskrenu emociju prema Mioni, s tim što ne pravdam, rekla sam mu da mora sebi da bude prioritet - rekla je Žana.
Ja imam jedno mišljenje, malo sam je bolje upoznao ove sezone, ja iskreno mislim da Mionu zabole ku**c i za Stanislava i za Ša. Ja počinjem da te gotivim, ti daješ utisak jedne ličnosti koja je nesvakidašnja. Meni daje utisak da ili joj ovo odgovara ili da je ne zanima. Kada je bila debata, ja sam Mionu video prvi put drugačiju u odnosu na ono vreme koje smo proveli ovde.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mene više ne zanima, sedim, slušam i smejem se i tako ću. Nju gledam kao i na ovaj sto, ne zanima me - rekao je Krofak.
Miona nije gledala juče, Stanislav dokle god se ljubio sa Majom, on je gledao u Mionu. To ne može da ne bude propraćeno, ali mi je malo njihovo ljubavisanje bilo usiljeno, mislim da je to namerno urađeno da bi se pokazalo drugoj strani - rekao je Lakić.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.