AKTUELNO

Kontroverzni biznismen novoj devojci za rođendan kupio je skupocen poklon.

Nakon što je ljubavna veza sa Jelenom Milošević Balerinom doživela krah, Dejan Popović Tigar ponovo je osvojio srce jedne dame koja je poznata na domaćoj javnoj sceni. U pitanju je Zorana Andrić, bivša članica grupe Models.

Foto: Facebook

Nije poznato koliko je ovaj par u vezi, a ono što je sigurno jeste da ljubav cveta s obzirom na to da je Tigar svojoj lepšoj polovini za rođendan poklonio noviji model automobila marke ''Mercedes'' koji košta oko 40.000 evra. Zorana se svom partneru zahvalila i putem društvenih mreža. Da je ovo bilo pravo rođendansko iznenađanje govori i fotografija kojom je Zorana pohvalila na društvenim mrežama. Od svog dečka dobila je automobil crvene boje koji je bio ukrašen mašnom i balonima, a na registraciji su i njeni inicijali ZA.

Foto: Instagram

Ljubavi moja, hvala na ovom divnom rođendanskom poklonu, pravi si gospodin i šmeker u svakom smislu - nije štedela reči Zorana Andrić.

Podsetimo, Dejana Popovića Tigra su povezivali i sa Anastasijom Buđić i Sorajom Vučelić, a bio je u vezi i sa manekenkom Tijanom Stajšić. Sadašnja devojka ovog biznismena je neko vreme bila pevačica u grupi Models, a trenutno radi kao stjuardesa.

J. V.

#Dejan Popović Tigar

#Poklon

#Zorana Andrić

#pevačica

'