AKTUELNO

Stigla je još jedna potvrda njenog bitisanja na domaćoj javnoj sceni.

Iako većina pevača u poslednje vreme govori da im ne prija preveliko interesovanje javnosti, kao i da nisu željni popularnosti, svima i te kako prija kada se njihovo ime spomene u emisijama, štampi i publikacijama koje nisu primarno vezane za estradu i pevački poziv, a još ako se nađu u jednom od popularnih kvizova - sreći nema kraja! Upravo to dogodilo se i pevačici Katarini Ostojić Kaji, u čije bitisanje na javnoj sceni moraju da budu upućeni oni koji žele da odnesu dobiju poene, ali i odnesu pobedu u popularnom kvizu na društvenim mrežama.

Dvoje korisnika društvenih mreža nadmetalo se u kvizu u kojem su dobili i pitanje "Ako je umetničko ime Kaya, koje je puno ime i prezime ove pevačice", a sudeći po fotografiji koju je ponosna pevačica podelila putem Instagrama, svi takmičari znali su tačan odgovor.

Foto: Instagram

Dospeli smo i u kviz - brže-bolje pohvalila se Kaja, kojoj bi, sasvim izvesno, jedna od potencijalnih narednih želja mogla biti da uđe i u udžbenike, našalili su se pojedini korisnici društvenih mreža.

D. T.

#Kaja Ostojić

#pevačica

'