AKTUELNO

Hrvatska pevačica Danijela Martinović uživa u ljubavi sa policijskim inspektorom Josipom Plavićem. Iako je sve krenulo sasvim poslovno, rodila se i ljubav, a simpatije su bile prisutne već prilikom njihovog prvog susreta.

Naime, Danijela i Josip su se upoznali kada je pevačicina advokatica prošle godine podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Iako je razgovor bio služben, a situacija u kojoj sam se našla meni potpuno nepoznata, odisao je staloženošću i mirom. Na samom kraju razgovora, umesto „doviđenja“, rekao mi je: „Neka vas prati osmeh.“ Odmah sam znala da je reč o posebnoj osobi. Josip je čvrsto usidren, kod njega nema tenzija, uvek pronađe način i svemu pristupa temeljno - ispričala je Danijela.

Prvi susret je mnogo obećavao, sa svaki naredni je govorio da među njima postoje velike varnice. Par je potom uplovio u vezu, a pevačica ne krije da je on njena mirna luka.

Foto: Instagram.com/danijelamartinovicofficial

Josip i ja smo više od lepog para. Ali po pitanju privatnog života nisam baš vična pričanju, ali zaista sam izuzetno srećna. Josip je moja luka - rekla je Danijela.

Podsetimo, Danijela Martinović i Petar Grašo su stavili tačku na svoju vezu posle 24 godine, a potom sa novim partnerima otvorili nova poglavlja. Grašo je sa Hanom Huljić osnovao porodicu i nedavno dobio ćerkicu, dok je Danijela našla svoju srodnu dušu.

Foto: Instagram Printscreen

Autor: pink.rs