AKTUELNO

Hrvatska voditeljka Nikolina Pišek otvorila je dušu na društvenim mrežama, te progovorila o paklu koji je prošla.

Nikolina se osvrnula na period kad je bila žrtva nasilja, a, kako ističe, to je trajalo jako dugo.

- Što se rodnog nasilja tiče, tu mogu progovoriti iz prvog lica. Bilo je mnogo toga što mi je trebalo da osvestim. Proces je trajao godinama. Neke stvari sam spoznala tek nedavno i shvatila da to ne mora nužno biti tako. Shvatila sam zašto sam se osećala neobjašnjivo loše u nekim situacijama i znam da je trebalo da reagujem. A nisam. Jer, kome da kažem? I šta? I kako nakon toga? - napisala je u jednom objavi, te dodala još detalja.

Foto: E-Stock/Blank

- Važno je da se o tome priča u javnom prostoru i nakon što utihne ova galama. Da žene shvate šta je neprihvatljivo, i da ih njihov osećaj da se događa nešto loše ne vara. Da momci spoznaju granice i ne dožive ih kao zatvor, nego novi prostor pun zdravije, iskrenije i sretnije interakcije. Da nema straha, stida, spuštenih pogleda, želje za nestajanjem, mržnje - istakla je Nikolina.

Nikolina se, inače, nedavno oglasila povodom ubistva dvogodišnje Danke Ilić, o čemu bruji ceo region.

Foto: Instagram.com

- Koliko smo se danas otuđili od stida, poniznosti i straha, te ispunili grandioznošću i superiornošću kada dve navodno ljudske jedinke udare dete i ne proverivši da li diše, ubace ga u gepek i izbace na otpadu? Možda je malena u tom trenutku još disala, možda je imala šansu? Kakav li monstrum moraš biti da uplašenog oca koji te zaustavi, slažeš da nisi video dete, a ono se u tom prtljažniku možda bori za život? Da li je čula glas svog oca? A nije se mogla javiti. Da li je to bilo poslednje što je malena čula? Ja bih tražila rehabilitaciju smrtne kazne. Javno izvršenje. Da nikome više ne padne na pamet - napisala je Nikolina Pišek na Instagramu.

Autor: pink.rs