AKTUELNO

Sve joj rekli!

U toku su Nominacije, a takmičari Elite večeras biraju između potraka Slađe Laziž Poršeline, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Naredna je nominovala Teodora Delić.

Ja ću Mioni uvek biti poidrška. Stanislav je Mioni bio sigruna kuća, ona je htela da je Stanislav izvuče iz blata. Ona je mrtvo*ičnjak. Naravno Šaljem nju, a što se Tiče stanislava, on je super i verujem u njega - rekla je Teodora.

Foto: TV Pink Printscreen

Danas svaki ćovek ima drugu stranu, a mi se vatamo nekih sitinca. MIonino ponašanje prema Nenadu nije okej, ŠAljem nju u izolaciju - rekao Je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislave sjajjan si lik, što se tiče Maje svidela ti se prvog dana. Maja je bila slobodna i dala je šansu sebi, ja vas podržavam. Sa druge strane Miona, sa njom imam super odnos od prvog dana i od karantina. Nikada te nisam uvredio do svađe oko Milice. Moram da ti kažem da ne dovodiš Ša u crveno. Šaljem Stanislava jer Mionu duže znam - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Miona uživa u svemu ovome, uživa što je glavna tema, a sada je optužila Stanislava da je bi, Pored toga je rekla da nema sreće u odnosu sa Ša i da ne može da ostavi Ša. Sa druge strane Stanislave, svakak čast za posao, za ponašanje. Mioni se svideo oženjen lik, ona je stovirila emocije prema njemu čim ga je videla, to je sama rekla. Folirant je, grobljanska pevačica - rekla je Milica i nominomvala Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.