AKTUELNO

Neočekivano!

U toku su Nominacije, a takmičari Elite večeras biraju između potraka Slađe Lazić Poršeline, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka. Sneža Kušadasi je naredna nominovala.

Meni je cela priča Stanislava i Mione veoma zanimljiva, Meni je sinoć delovalo kao da se zaljubljani par svađa, a da vam Ša smeta. Ja mislim da su i Stanislav i Miona mutniji od Dunova,. Oni meni nisu čisti, mislim da su imali neki dogovor, ali se ona zaljubila u Ša. Mionu volim tako da ću nju sačivati - rekla je Sneža.
Stanislav je prema meni super, i cenim te jako. Vidim da ti ne želiš da veređaš Mionu niti da iznosiš loše o njoj, ali ona te ne zanima. Sa druge strane Maja ti prija,a ona se ponaaš drugalčije uz tebe. Miona je bila prema meni sjajna i prijatna. Družile smo se i pričala si mi tada o Stanislavu, pričala si sve najlepše o njemu. - govorila je Danka.
Danka je zaljubljena u Ša - vikala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je Ša pričao za Vanju, da joj kažem da je voli, a on je sve vreme pričao o Vanji. - govorila je Danka.
Ona je mene krenula da pljuje od kako sam ušla sa Nenadom u vezu, jer je htela ona Nenada - vikala je Miiona.
Meni se ti ne sviđaš, lukava si, perfidna, ona se pere preko njega, pravi priče da je pe*er. Nenada boli jer sam ja iznela sve šta je pričao. - rekla je Danka i nominovala Mionu.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanislav i ja imamo super odnos, znam da si iskren, ali ne treba da priznaš neke stvari. Miona nisi trebala da radiš to tako. Ti si izrevoltirana naela sto stvari kako bi se oprala od ulaska u vezu sa Nenadom,a n mmogla si da budeš poštena i da kažeš da ti se svideo. Iz tog razloga nominujeme tebe - rekao je Aleksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: N.B.