AKTUELNO

Otkrivene sve tajne!

Pevač Đorđe David je u svom gostovanju na TV Pink u emisiji 'Premijera - Vikend Specijal' progovorio o njegovom odnosu sa nedavno preminulom pevačicom Slađanom Milošević, te otkrio kada su se zadnji put čuli i o čemu su pričali. Zatim se dotakao nesrećne koja mu se desila u Makedoniji te otkrio da se video oči u oči sa mužem žrtve koja je stravično nastradala.

Foto: TV Pink Printscreen

Celu javnost je potresla vest o smrti Slađane Milošević, reci mi kakav si ti odnos imao sa njom i da li ste bili u kontaktu?

Poslednji put smo se čuli pre 3 meseca i nisam imao priliku da je sretnem kao osobu koja je imala suzu u grlu, uvek je imala umirujuć glas kao sedativ, bila je itekako pravična i znala je da uvek bude u pravoj strani. Za one koji ne znaju, njen brat je bio u prvoj postavi generacije 5 i mislim da se takvi umetnici više neće ponoviti. Ona je volela kako pevam i podržavala me u početkom moje karijere.

Šta znaš sve o njenoj bolesti i zašto smo čekali 15 dana na sahranu?

Svašta se priča i mislim da pravu priču znam, ona je meni toliko ogromna da pričam o tako nekim stvarima, čovekov život kad se ugasi to je normalan sled onoga što se dešava, da se njeno ime prlja sa stvarima kakve su se desile i šta se desilo. Ona je za mene ikona i nadam se da će mediji sačuvati pravu stranu njene karijere. Njene pesme su vanvremenske i smatram da su one upotpunile jednu muzičku eru.

Foto: INSTAGRAM.COM/A.SLADJANAMILOSEVIC/E-STOCK/ČASLAV VUKOJIČIĆ/Pink.rs/Z.Veljković

Šta se dešava sa situacijom oko nesreće koja se desila u Makedoniji?

Ja imam obavezu da se pojavljujem u Kumanovu svakog petnaestog u mesecu i upravo sam dobio presedu da takvu vrstu obaveze nemam i sad predstoji suđenje u kome ću ja biti u funkciji svedoka jer sam učestvovao u nesreći sa smrtnim ishodom, ono što je meni važno je da nisam bio pod alkoholom, nti halucinogenim supstancama. Ja sam bio ispravan

Da li si se čuo sa familijom žrtve?

Jesam, video sam čoveka čija je žena tragično poginula i zaista ću pamtiti taj razgovor do kraja života.

Foto: Pink.rs

Autor: N.Š