AKTUELNO

Voditeljka "Zadruge" predstavila se pratiocima na mrežama u potpuno drugačijem svetlu i izdanju.

Dušica Jakovljević, popularna voditeljka Televizije Pink, koju milioni gledalaca čak četiri puta nedeljno viđaju u specijalnim emisijama rijalitija "Zadruga", važi za jednu od najharizmatičnijih, ali i najlepših TV voditeljki na ovim prostorima.

Svojim upečatljivim modnim izrazima i stilom, koji zavređuje pažnju i mnogobrojne pozitivne komentare publike, ostavila je snažan utisak na sve koji je gledaju čak nekoliko puta nedeljno u emisijama Televizije Pink, a blistavim osmehom i licem odavno je osvojila milionski auditorijum kojem je sada pokazala kako izgleda kada nije ispred kamere, pod svetlima reflektora.

Foto: RTV Pink

Dušica se fanovima na Instagramu požalila da se razbolela, te da je sada umesto scenske šminke i nakita "krase" podočnjaci. U prilog svojim tvrdnjama priložila je i fotografiju bez trunke šminke, nastalu odmah nakon buđenja. Međutim, umesto kritika na račun svog izgleda, dobila je samo reči hvale, te nema sumnje da će je mnogobrojni komplimenti ohrabriti da se i pratiocima na mrežama predstavlja u ovom, jednako lepom svetlu.

Foto: Instagram

D. T.

#Dušica Jakovljević

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

#voditeljka

'