AKTUELNO

Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi otkrila je kako zarađuje za život na visokoj nozi.

Sindi voli lep život, luksuzna putovanja, što se može zaključiti po njenim objavama na društvenim mrežama, a nedavno je otkrila i kako zarađuje.

- Radim razne vrste reklama na Instagramu, tako da je to ono sada čime se bavim. Radila sam i dugi niz godina od svoje 14 godine tako da sada mogu da budem i u penziji, valjda sam i zaslužila - naglasila je ona i otkrila da li se od tog posla može dobro zaraditi:

- Može, ako dobro radite to što radite i taj posao dobro obavljate, onda vas angažuju razne kuće. Nećemo o ciframa sada....

Foto: Instagram.com/sindi_models

Uz smeh ističe da ni za nju, ali ni za njenog izabranika nema više izlazaka, jer, kako kaže, on mora da radi samo zato što to nije počeo na vreme, kad i ona.

- On mora da radi, šta će čovek, pa on nije počeo na vreme. Nema više, dosta je izlazaka - otkrila je kroz smeh i istakla da više ne pije alkohol, a da je nekada dok je konzumirala znala čak i da se pobije kad pretera.

- Uglavnom je to prošlo kada sam bila tinejdžerka, a posle toga sam postala ozbiljna žena. Zavisi kako kad, kad malo popijem onda sam vesela, kad puno popijem onda sam volela da se pobijem.

Foto: Instagram.com

Ćerka Petra koja je sada tinejdžerka odgajila je sama i veoma je ponosna na nju, a sve zasluge pripisala je sebi jer joj se posvetila od malena.

- Smatram da ni televizija, ni telefon ne bi trebalo da vaspitavaju vašu decu i da to nije krivac što su neka deca nevaspitana. Smatram isključivo da ljudi trebaju da se bave svojom decom i budu im posvećeni. Moja ćerka je jako inteligentna i pametna jer sam se ja na vreme bavila njom.

Autor: Pink.rs