AKTUELNO

Neočekivano!

Pevačica Dajana Penezić na javnu scenu kročila je veoma mlada, njene pesme “Levo, levo”, “Sledeći”, “Andrenalin” bile su veliki hitovi, i mnogi su joj predviđali blistavu karijeru.

Foto: Instagram.com/dajana_gojkovic_ex_penezic

Naime, iako je lepoj Užičanki karijera bila u usponu i predviđali su joj veliki uspeh na domaćoj javnoj sceni, ona je u jednom trenutku odlučila da se povuče i u potpunosti se posveti studijama na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Dajana se pre devet godina pohvalila diplomom državnog fakulteta i zvanjem doktorke, što je oduševilo sve njene prijatelje, ali i celokupnu javnost.

Diploma Medicinskog fakulteta u Beogradu završila je u njenim rukama 2014. godine, a onda je privremeno radila kao lekar u jednoj državnoj ustanovi.

Foto: Instagram.com/dajana_gojkovic_ex_penezic

Dejana se 2019. godine udala za fudbalera Darka Gojkovića, a naredne godine su dobili sina Alekseja. Nekadašnja pevačica se retko pojavljuje u medijima, prija joj život iza kamera, a neretko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije iz privatnog života.

Iako je prošlo 15 godina otkako se povukla, Dajana se nije mnogo promenila, a može se primetiti i da je zadržala prirodnu lepotu.

Autor: pink.rs