AKTUELNO

Evo o čemu se radi!

Pevačica Dragica Zlatić završila je u bolnici zbog zdravstvenog problema odakle se oglasila vidno potrešena.

Ona je želela da se obrati svojim pratocima i osveti ih da svoje zdravlje ne uzimaju zdravo za gotovo.

Ležim i razmišljam koliko smo besni i nezahvalni, koliko ništa ne cenimo, a znate zašto? Zato što mislimo „Pa šta, normalno je da mogu da ustanem i da se okupam sam. Normalno je da jedem svaki dan, to mora tako i to se podrazumeva“ – napisala je ona, a zatim otkrila u kakvom je stanju trenutno:

Foto: Printscreen YouTube/ Grand Magazin Tv Grand

Kad te „klepi“ pa ne možeš danima da mrdneš, misaonima imenica je da ustaneš, živiš na gutljaju vode, i te kako shvatiš da je to sve blagoslov i da nije nikakva sitnica… Ili ne shvatimo, pa čim gu*ici lakne Jovo nanovo – napisala je Dragica na svom Instagramu, a fanovi joj neprestano šalju poruke podrške.

Ona je nedavno za Grand otkrila kako nije jedna od pevačica koje konzumiraju alkohol zbog čega joj je bilo teže da se pomiri sa scenama sa kojima se susretala.

Imala sam par situacija gde se radilo po petnaest sati i to mi je bilo najteže. Nažalost, bilo je tu svačega u smislu kako su oni izdržali da budu budni i raspoloženi petnaest sati. Koristili su otvoreno narkotike preda mnom – otkrila je pevačica, pa dodala:
Bilo mi je teško da gledam to, ali i da ih trpim takve kakvi su. To je strašno za svakog normalnog čoveka, ja lično ne pijem ni alkohol, jednostavno mi ne prija. Posle toga bude kao da ću da umrem, da ga lakše podnosim mislim da bih se lešila– rekla je tada pevačica.

Autor: Pink.rs