AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Sloba Radanović, jedan od najpopularnijih mladih folk pevača današnjice - početkom godine raspisao je konkurs za pevačicu koja će sa njim otpevati duetsku pesmu, koja će se naći na njegovom novom studijskom albumu. Taj potez zapravo je bio uvertira za TV šou “Pevaj sa mnom” koji će višemilionska TV PINK publika imati priliku da prati večeras od 23 časa.

Foto: TV Pink Printscreen

Pozivu se odazvalo se više od šesto kandidatkinja, mladih, neafirmisanih pevačica, a samo dvadeset najboljih biće deo neviđenog šoua “Pevaj sa mnom” . Pored Slobe Radanovića, članovi žirija biće popularni pevač Darko Lazić i Marko Drežnjak – mladi, talentovani kompozitor, a takmičarke će na velikoj sceni spektakularnog šoua  “Pevaj sa mnom”  dati sve od sebe da opravdaju poverenje koje im je dato i prikazati svoj pevački talenat i šarm u najboljem svetlu. Sloba je rekao da je njegova supruga Jelena došla na ovu sjajnu ideju, koju je on oberučke podržao, jer smatra da ovim putem mladoj i talentovanoj osobi može da olakša put do zvezda.

Foto: TV Pink Printscreen

Takmičarski šou, sa primesama rijaliti formata , po uzoru na svetske zvezde koje su prikazale svoj život pred kamerama, prikazaće mladog popularnog pevača iz malo drugačije vizure. Do sada neviđene scene iz njegovog privatnog života – venčanje, pravi odnos Jelene i Slobine majke Draginje, odgoj dece u pevačevoj vili, nastupi, proces snimanja dugo očekivanog novog albuma gde će se naći duet sa pobednicom takmičenja – gledaoci će imati priliku da pogledaju u Slobinom upečatljivom šou “Pevaj sa mnom” večeras od 23 časa na TV PINK.

Tokom emisije saznaćete koji pet takmičarki se plasiralo u finale, ali takođe ćete imati priliku da saznate kako su tekle pripreme za najvažniji datum u životu Jelene i Slobe i ko je imao najveću tremu pre svadbu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne propustite spektakularni talent šou Slobe Radanovića „Pevaj sa mnom“ večeras u 23 časa na TV PINK koji sa sobom donosi jedan poseban spoj rijaliti formata i talent šoua koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: pink.rs