AKTUELNO

Sinoć ga tešila dok je plakao!

Maneken Anđelo Ranković danas je u Rajskom vrtu razgovarao sa Drvetom mudrosti. Ovaj stanar rekao je da se trudi da mu svaki dan u "Zadruzi" bude što lepši i bolji, ali da sve to pada u vodu kada se seti svoje porodice. Podsetimo, Ranković je prošle noć plakao nakon što se prisetio babe, a tešile su ga Gordana i Teodora Džehverović.

Foto: RTV Pink

Ranković je u nastavku rekao kako misli da je na neki način i uspeo da razočara svoje ukućane, ali i sebe. Drvo mudrosti pitalo je Anđela šta ga je najviše povredilo, a maneken je izjavio da su to svađe sa majkom svoje devojke.

Foto: Printscreen Youtube

Najviše to što smo se vređali Goca i ja, što smo se svađali. Svađam se sa maminom devojkom, onda je ona uplela moju porodicu. Ne znam kako da se smirim. Goca i ja smo se vređali, a sa Teodorom se nisam vređao, lakše bi mi bilo da sam se sa Teodorom svađao nego sa njenom mamom - rekao je Anđelo.

Foto: TvPink Printscreen

Ovaj stanar rekao je da je odlučio da pređe majci svoje devojke preko teških reči, jer Teodora i on ne mogu jedno bez drugog. Anđelo je istakao i da je svestan da se njegovi članovi porodice puno nerviraju zbog svih turbulencija u vezi sa pevačicom, ali i da smatra da njegova veza sa Teodorom ima budućnost.

Mi smo se svađali i pre nego što je ušla njena mama, ona je pokušala da nas smiri, ali je prešlo svaku granicu kad sam ja počeo da se svađam sa njenom mamom. To je najgore što je moglo da nam se desi, da ona gleda kako se ja svađam sa njenom mamom - nastavio je maneken.

Autor: S. K.

#Anđelo Ranković

#Gordana Džehverović

#Teodora Džehverović

'