AKTUELNO

Nakon dva hit dueta, Pejović i Edita ovog proleća publici predstaviće treći duet koji je prirodan nastavak pesama koje se i dalje rado slušaju.

Emisija kratke forme o poznatima „Whatzuuuuup“ na RED TVu, vernim gledaocima donosi na velike ekrane priče o aktuelnostima iz sveta šou biza. I ovog puta, kamere RED TVa bile su na pravom mestu upravo vreme i zabeležile snimanje novog videa za duetsku pesmu Ace Pejovića i Edite Aradinović.

Aco Pejović i Edita imaju za sobom već dva više nego uspešna dueta i ovaj, treći po redu – koji će se naćina Pejovićem novom albumu, apsolutno pretenduje da ponovi, ako ne i nadmaši uspehe predhodna dva.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

„Desila se dobra pesma, a onda na moje veliko zadovoljstvo desio se Acin i moj treći duet. Računali smo na pet godina – on izgleda sve mlađe, ja izgledam sve bolje, tako da je idealno vreme za njega i mene. Prezadovoljna sam i prezahvalna. Mislim da sam vredno radila i onda se sve to vratilo na ovaj način. Malopre sam čula njegove pesme i raspala sam se na komade. Ludilo mu je album, tako da će mi biti zadovoljstvo da se sa ovim duetom nađem na njemu.“ – rekla je Edita.

Foto: Foto/Dino Pašalić

„Ne volim snimanja spotova, naporno mi je, ali prosto to je nešto što je neophodno i deo je mog posla. Najviše bih voleo samo da se snimi pesma i da izađem na binu i da pevam. Na albumu imam dosta i novih i starih saradnika, a planirali smo da 8.maja izađe prva pesma koja će otvoriti vrata albumu.“ – rekao je Pejović.

Snimanju novog dueta prisustvovala je i Editina sestra, pevačica Indy.

„Njihov poslednji duet je veoma emotivan. Pesma je skupa, ima emociju predhodnih pesama i prati ih. Baš kako je Aco prokomentarisao, mislim da niko nema tri dueta – pri tom da su opstali i da se nisu posvađali. Dueti su teški sami po sebi, nije lako spojiti dva vokala a da ima priču.“ – rekla je Indy.

Foto: Printscreen YouTube

„Mi se provodimo super!“ – zaključila je Edita.

Kakva je bila atmosfera na snimanju novog dueta Ace Pejovića i Edite, kao i ko je još sve govorio zakamere „Whatzuuuuup-a“, ako ste ovu emisiju propustili, možete pogledati na RED TV Youtube-u.

Autor: S.P.