AKTUELNO

Pevačica Snežana Mišković Viktorija nije imala sreće u ljubavi, a njen bivši suprug umro je od gladi.

Viktorija je nakon 10 dana veze odlučila da se uda, a ubrzo nakon venčanja usledili su i problemi. Nakon devet godina, ona je se razvela, a kako je pevačica istakla, njen tadašnji muž bio rastrzan između žene, roditelja i narkotika.

- Jednom su mi javili da je mrtav, ja se isplakala, kukala, a on, nije se nije javljao, krio se od dugova. Kada sam videla da mu nema povratka, razveli smo se. To je bilo 1993. godine i od tada smo izgubili svaki kontakt - pričala je svojevremeno Viktorija koja je tužnu vest saznala 2011. godine.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Njenog prvog supruga pronašli su u haustoru - preminuo je kao beskućnik, prenosili su domaći mediji.

- Pre nekoliko meseci su mi javili da su ga našli u haustoru i da je završio na najstrašniji mogući način. Kao beskućnik, bez dijagnoze. Nije se predozirao, niti je pio alkohol. On je jednostavno umro od hladnoće i gladi - rekla je Viktorija godinu dana kasnije.

Viktorija ni kasnije nije imala sreće u ljubavi. Iako je ostvarila svoju veliku želju i postala majka, usledila je teška borba za starateljstvo nad ćerkom Tarom. Viktorija je kasnije doživela veliku tragediju. Dan nakon koncerta u Skoplju imala je spontani pobačaj i izgubila bebu, navode dalje mediji.

Posle svih krahova Viktorija se povukla iz javnosti i živi povučeno daleko od radoznalih očiju.

Autor: N. Ž.